Benim demek istediğim şeffaf farlar 2001 öncesi makyajsız kasa octavialar için Standartlarına göre şeffaf.yoksa 2001 sonrası olan normal farlar değil.İkinci el ilanlarında baktığım kadaroyla makyajsıza makyajlı farı takanlar var ama hoş olmuyor.
2000 ve 2001 lerde alt tamponlar farklı makyajlıdan kasıt bu değilmi o sene sadece far ve tampon değişikliği oldu stoplarla birlikte sanırım. Bi cok aracta ark stop değişmek istendiginde cıtalar stoplara uymadıgından stop altındaki cıtalarla da değişiyor alt tampona uyum için yanlıs bilmiyorsam. On paneldede yeni farların yukarıda isaretledigim on farların alt kısmı biraz asagı kıvrımlı makyajlı dediklerimizde. o yuzden 2001 sonrası ön tamponlar makyajlı dediklerimizde ön farlar la birlikte panjur değişmeden yine olmuyor diye biliyorum.
Aracınız makyajsız kasa olduğundan RS tamponu ''olmaz'';
farları, panjuru, kesin; ''belki'' başka birşeyleri daha değiştirmeniz gerekir.
Engin Bey valla o kadar heves ettik tırnaklı olmazı oldursak
soyle ki daha once satılık kırmızı bi arac vardı 2000 1.8.. resmi ekledim asagıya o da hususi rs tamponu taktırdıgını soylemişti. 125 HP oldugundan vazgecmiştim arac bayada guzeldi. yalnız panjur ve far değişikliği yetiyor mu onu bilmiyorum. Ankara'da Ata ile gorustum daha RS tamponu nedir bilemiyorlar ki uyar uymaz o konuda bilgi zaten veremiyorlar cunku anlayan yok.
Bu arada Kadir Şahkan Oto ile bugun gorusemedim. Oraya da bi danısacagım.
Sizce en saglıklı ve kesin bilgi nerden alabilirim ? Yüce oto bilgi verir mi dersiniz ?
Benim arac:
Su an satılık olan 2000 1.8T olan bi arac :
Bu da 2000 1.8