0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düz yolda 5.viteste 60 la gidersem 3.5 lt gösteriyor yol bilgisayarı....80 le gidersem 5.1 lt.. 100 ü geçtiğimde anlık yakıt tüketimine bakamıyorum..içim daralıyor..şehir içinde ölçmenin mantığı yok onu anladım... 100 km yi 6 lt ortalama ile bitirdiğimde oldu..9 lt ortalamayla da.. olay 1. ve 2. vitesteki sabırla alakalı bir durum....az basayım yakmasın diyorum bazen..1.2 htp de maşallah ferrari.. 50 km hıza gelecek de..işimize gidecez.. çekilecek dert değil..mecburen yüklen gaza..
fabia 2 ler 51 kw yine iyidir..fabia 1 de hele yanıma biri oturmasın...rahmet okutturur...aracı almadan önce kime sorsan çok seri abi 5. viteste pati çekiyor...aldık 1.viteste pati çekmesi için yol kumlu olaması lazım..
abi ben ayda 100 tl yakın benzin koyuyorum lpg koysam iyi olacak sanırım :S ama cok pahalı ya brc
ayda 100 tl benzın alsam lpg yı dusunmem bıle
bence gerek yok. 2 km de yakıt tuketımını bıraz da fazla olması normal. Motor ısınmadan stop etmıs oluyorsun. Benzınde paşa paşa bin ama benım gıbı haftada 200 km yı devırıyosan şart oluyo bı zaman sonra
film yaptırma işi sıkıntılı o yuzden orjınalınde yoksa camın sonadan takanlara genelde yazıyor polisler. Film çekeceğine güneşlikler var onlardan takabilisin.
hım bu lazerle cam karartma olayı var onu yaptırsam ?
Ben arka yan camlara perde aldım, tam oturuyor, çok memnunum, kışın söküyorum, ferah oluyor içerisi