0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son model araçlarda arıza ışığı yakmaz yazıyor bu yüzden aldım. Aldığım yere mesaj attım da cevap bekliyorum ama sizden önerileri de bekliyorum.
Aynı üründen bende de var. Açıklamalarına bakarak aldım ancak arıza ışığı yaktı. Bunun için arıza önleyici decoderler mevcut. Ya bunları kullanacaksınız yada kendiniz direnç devresi yapacaksınız. Ben Şahkan otomotivde decoder taktırdım.
Sanırım sizden sonra siteye not eklemişler, sadece volkswagen grubu araçlarda arıza ışıgı yakmaktadır yazıyor.İlginç bir durum.
Evet denedim fab. Ayarlari dedim sonra tekar denedim sinyal 3 ten 5e cikti yardimlariniz icin tesekkur ederimayrica sinyal 3ten 5 e cikmiyor diye morelim bozulmustu cok tesekkurler
Arkadaşlar benim konfor sinyal sayısı 5 idi fakat dün farkettim 3 e geri düştükendi kendine nasıl olur yardımlarınzı bekliyorum
Bu decoder nasıl bir şeydir ?
Detaylarını paylaşırsanız çok makbule geçer açıkçası decoder konusunda
Arkdaşlar fabrika ayarların geri dön tekrar denedim düzeldikonfor sinyali 3 ten 5 e çıktı
Bugun ankara and otoya 2500 kontrol icin gittim. Konfor sinyali 5 yapabilirmisiniz dedim. Bir bakalim dediler. Sonra olmuyor dediler. Ugrasmakmi istemediler, beceremedilermi yoksa gercekten olmuyormu emin olamadim. arac 2013 elegance eski kasa.