0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Necvox bizim araçlarda yol bilgisayarını destekliyor mu ki? Zenec destekliyor diye biliyorum 3. parti cihazlar arasında. Tabii yanılıyor da olabilirim...
evet üstad bende öyle okudum.zetec marka yaparsak peki kesin olacak .veya yapan arkadaşımız varmı acaba
Arkadaşlar bu vag com olayı nedir ? Bir kaç gün önce skoda rapid spaceback aldım. Aracın kumandasına bastığımda follow me home yani sis lambalarının açık kalmasını istiyorum. Aynı zamanda kapıları kumandadan açtığımda yinr sisler yansın istiyorum. Bostancı sanayide bir yer vag com ile açılıyor bu ayar dedi. Hatta istersen amerikan sinyaller de aktive edebilirim dedi ancak 250 TL istiyor bu sisler için.Otopark geceleri karanlık olduğundan mecbur yaptırmam lazım.Size danışayım dedim önce. Daha ucuza nasıl hal ederim kaça nerde yaptırabilirim ve garanti sorunu yaşarmıyım ? Sonucta araba 3 günlük daha. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben birkaç günlüğüne Ankara'dayım. Forumda elinden bu iş gelen arkadaşlar vardı ama mobilden bulmak zor oluyor. Bu konuda Ankarada bana yardımcı olabilecek var mı?
Selçuk bende kablo ve yazılım var, ancak ne yazık ki konuya çok hakim değilim:(
Aman abi beyni elimize almayalım sonra...[emoji2] Şaka bi yana sağolasın ilgilendiğin için. Bizden biri olsun istiyorum. Yabancıyla uğraşmayayım.
Dediğin gibi ben de o konularda tırsak olduğum için kabloyu alalı neredeyse 2 yıl olmasına rağmen sadece bluetooth kiti için kodlama yaptım.
Bluetooth ile hangi programı kullanıyorsunuz. vag-com bluetoothu destekliyormu? bende elm317 mi medir o cihazdan var. torque programı ile kullanıyorum. bununla kodlama yapılabiliyormu?
Ender, senin o kabloyla benim de işim var, bir ara buluşursak -müsaitse tabii- alayım da işimi halledeyim haa??