Arkadaşlar benim dikkatimi çekenleri yazıyorum. Lütfen sizde ekleyin.
Bir rica aracı güncellenenler ne gibi artılar olduğunu yazarlarsa bizler de aydınlarınız.
1-Klima ısı düğmesi kırmızı bölgede (sıcak) olsa da sıcak hava vermemesi. (Ortaya yada mavi bölgeye getirip tekrar kırmızı bölgeye alınarak sorunun giderilmesi. Mavi bölgede bırakılan ısı düğmesinin bu sorunu yapmaması).
2-Araç çalıştırılıp, harekete geçince ön sileceklerin biraz (1 cm-2cm arası) yukarı kalkması ve stop edince yine aynı biçimde aşağı inmeleri ve bunu sürekli değil de kafasına göre yapması.
3- Arka sileceğin ilk çalışmada tam olarak yerine gidip 1 cm'ye kadar yukarı kalkması ikinci silmede tekrar yerine gitmesi.
4- Start&stop'u iptal ettikten sonra araç kontaktan stop edilip tekrar çalıştırılırsa düğmenin iptal olması ve tekrar basılmak zorunda kalınması.
5- Araç stop edildikten sonra beklenilmeden ön sileceklerin dik vaziyette bırakıldıktan sonra tekrar araç çalıştırılınca otomatik aşağı inmemeleri.
Merhabalar,
Bunların hepsi yazılımsal sorun değil. Aslında hepsi birer mühendislik çözümü.
1- Problem olduğu kesin ve servislerde bu konu ile ilgili yazılım güncellemesi var. Güncellemeden sonra düzeliyor.
2- Sileceklerin yerleri sürekli değiştiriyor. Amaç silecek lastiğinin kaldığı konumları değiştirerek daha uzun kullanım öngörülmekte. Bu yöndeğiştirmeyi bütün audi, vw, seat ve skoda araçları yapıyor.
3- 2. soru ile aynı cevaba sahip.
4-Araç greenline serisi ve start stop sürekli aktif olduğunda bir işe yarıyor. Tabi aşırı sıkışık trafikte durum farklı olabilir.
5- Bunu bende sizin gibi düşündüm ancak birgün aracın camları buzlu iken arabayı çalıştırınca için cız etti silecekler inecek diye ama inmedi. O buzda silecek falan kalmazdı.
Benim yorumlarım bunlar. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...