škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Kangoo mu satıp Roomster alıcam

exitus · 42 · 11837

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar forumu baya inceledim romster almayı düşünüyorum 2. alıcam 0a gücüm yetmiyor 2. el 1,2 1,4 alabilirim ama 1,2 lerde çekişte yüklü iken fark oluyormu hız yapmayı sevmem 120 yi pek geçmişliğim olmaz ama kalkarken falan sorun oluyormu.

1,4 bulamazsam 1,2 ALICAM  aracın panaromik tavan olması baya hoşuma gitti ama 1,2 ye lpgsiz alırsam takmamı önerirmisiniz kafamda bir sürü soru işareti var kangom 1,4 atiker lpg var 2000 model sorunlar başladı satıcam 12bin civarı satarım birazda para koyarım 2010 modeline internette 22-25 civarı rastlarım 1,2 lere.

kafam çok karışık 23 bini geçemem bütçe olarak ne yapayım 1,2 beni üzermi aldığıma pişman etmez demi

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
merhaba,
on yıl boyunca benzinli 2001 model kangoo rte 1.4 kullandım. mayıs ayında 2012 model 1.2 htp roomster panorama aldım. kangoo nun bagaj genişliğini, bol eşya koyma gözlerini ve arka koltuğunun rahatlığını arıyorum. ancak roomsterde sürüş rahatlığı, ekonomik yakıt, camtavan, arka koltuk kullanım çeşitliliği gibi özelliklerinde de çok memnunum. 1.2. motor yeterli. yokuşlarda çoğu araçtan daha seri çıkıyor. 5 kişi ve dolu bağaj ile bir çok yokuşu 3-4 ile çıktım. en fazla bölünmüş yolda 160-165 km ile gittim. 100-120 ile çok güzel gidiyor.
lpg takmadım çünkü yakıtı ekonomik. ankara da yoğun trafikte bile en fazla 35 krş civarı yakıyor. gaz pedalına fazla yüklenmezseniz lpg ye gerek yok.
ideal bir aile arabasıdır. dilerim gönlünüzdeki cam tavanlı roomstere kavuşursunuz.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hosgeldiniz,
iş amaclıda kullanacaksanız dizeli daha iyi olacaktır,

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güzel tercih olur, dizelini tavsiye ederim ben de.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
yok aracımda yük taşımıcam 3 yaşında kızım var onun bebek arabası bagajlar falan olur e fazla uzun yokda tüpü sevmiyorum ama inş istediğim aracı bulurum dizelleri çok pahalı 26 binden aşşa yok benim en fazla 23 üm çıkar oda kangomu satarsam hayırlısı 1,2 düşündürdü sadece beni tüpsüz bulursam bi denerim tüp takınca araba bi sürü sorun çıkarıyor

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Performans beklentin yoksa 1.2 motor alınabilecek bir motordur, temiz Roomsterlar var ilanlarda, detaylı inceletip alınabilir

Çevrimdışı terracide

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
1.2 htp var bizde de 4 kişi istanbul park otoparkının az ilerisinde dik bir yokuş var o yokuşu 4. viteste benle beraber 4 yolcu ile 2.000-2.500 devirlerinde çıktım.motor küçük gibi görünebilir ama çekişi kuvvetli.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.2 roomster sahibiydim gerçekten çekişi tatminkâr.

LPG güzel monte edilirse problem çıkarmaz. Forumda arama yaparsanız açtığım lpg konularını görebilirsiniz.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
performans beklentim yok ama öle yığılıp kalmasın yada kalkarken zorlanmasın yeter bana 1,2 benzinlide arkadaş tüpe gerk yok 35 kuruş yakıyorum demiş bende kangoda 35 kuşur yakıyorum şehir içinde oda tüple. tüp taktırdığımdan beri bi ton sorun oldu gaz kelebeği sorunu falan çok oldu o yüzden istemiyorum ama çok yakarsa landirenzo takın yazmışlar landirenzo takarım sanırm 1,2 panoromik bir romster alacam aile için idel gibi gittim dn skoda bayisine baktım test araçları yoktu ama içini inceledim baya panoromik tavan baya hoş duruyor malzeme kalitesi çok hoşuma gitti umarım alabiliri çok istemeye başladım aracı Allahın izniyle hayırlısıyla olur inş.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben lpg ile 2 sene önceki lpg fiyatlarına göre şehir içi 70 liraya 350 km kadar yol yapıyordum.
LPG gayet ekonomik.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
gökhan bey baya inceledim yazdıklarını resimlerede baktım şimdi şehir içi ne kadar yakıyor acaba onlar eski yazılar gaz fiyatları malum baya değişti bide elazığdayım burda öle montaj ustasını bırak normal usta bulmak bile zor ama gidip malatya yada ankarada montaj yaptırım elazığdan usta çıkmaz çünki.

gökhan bey sizden ricam şimdiki yakıt verisi nedir acaba bi sölermisini yani şimdi gaz 2,60 ortalama km de ne kadar yakıyor yani kaç kuruş

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: exitus;425619
gökhan bey baya inceledim yazdıklarını resimlerede baktım şimdi şehir içi ne kadar yakıyor acaba onlar eski yazılar gaz fiyatları malum baya değişti bide elazığdayım burda öle montaj ustasını bırak normal usta bulmak bile zor ama gidip malatya yada ankarada montaj yaptırım elazığdan usta çıkmaz çünki.

gökhan bey sizden ricam şimdiki yakıt verisi nedir acaba bi sölermisini yani şimdi gaz 2,60 ortalama km de ne kadar yakıyor yani kaç kuruş

Şu anda şahsıma ait aracım yok :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hadi ya romster i sattınız mı satış nedeniniz nedir acaba

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: exitus;425625
hadi ya romster i sattınız mı satış nedeniniz nedir acaba

O an ihtiyacım vardı satmistim. Hiç bir sorunum yoktu. Sonrasında yeni fabia almıştım zaten.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP