škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Motorda hangi marka ve numara yağ ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı antihacker

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı sahintan

• Fabia II Hastasıyız DeDe
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
benim arac 52bin km 30bin km de servise girmişti simdi 22km üzerine gelmiş bakım yaptıracam bende mobil1 esp 5/30 80 tl alacam iyimi ?? 5 30 50bin km için iyimidir ??

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ahmetmeski

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı sahintan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hacı gittim gecen yağcıya castrol 5 30 almaya adam kardeşim 5 30 ların hepsi aynı castrol marka yapmıs sadece ismi için fazla para veriyon ben opet koydum 5 30 dedi 20bin km gidiyorum tam sentetik markanın hiç önemi yok dedi  dogrumudur ne marka olursa olursun 5 30 olması yeterlimi ?_

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı ahmetmeski

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı bora-feat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bu gün yetkili servisten kayabidinde  aracı tesli aldım :D

Kulanılan yağ Mobil 1™ ESP Formula 5W-30,  hayatımda hiç bir şey beni bu kadar mutlu etmedi castol koyaxcaklar sanmıştım   mobil 1 kormuşlar  ve aracın çalışma sesinde bile farklılık oldu aracı teslim almaya gidince  bide kimi görsem iyidir   :D

Ahmet kardeşimde  fabiasını getirmiş oraya  ufaktan bir sohbet döndü güzel oldu  bir kaç parça vardı değişicek  arac lpg li ve basık olmasına rağmen  garantiden çözdüler  coilover imde ses olduğunu sölediler araca bindiğimdede ben fark ettim ve coiloverden gerçekten  1 kaç saat sonra dönüp serviste aracı lifte kaldırdım amortisör tablası yerinden oynamış onu düzeltim  yoluma devam ettim

Çevrimdışı ahmetmeski

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
daha 2 yaşında bile olmayan aracın amarsitör tablası falan nasıl yerinden oynuyor :( ben böyle şeylerin farkına varırmıyım acaba. aslında oldukca pimpirikli ve kılımdır ...

Çevrimdışı bora-feat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ahmetmeski;426788
daha 2 yaşında bile olmayan aracın amarsitör tablası falan nasıl yerinden oynuyor :( ben böyle şeylerin farkına varırmıyım acaba. aslında oldukca pimpirikli ve kılımdır ...

BU skodanın hatası değil arkadaşım ben aracımı  ayarlı amortisör yaptırdım ya istediğim zaman kaldırıp indiriyorum  benim yaptırdığım amortisör ve tabla mevzusu  yani yoksa aracın hiç bir suçu yok zaten yetkili servis  her türlü destekte bulundu bana ama  bu benim kendi suçumdu yerinden oynamış  çözüm zaten 2 dakikalık bir işlmedi oturttum yerine

Çevrimdışı ahmetmeski

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
öyle desene , bende lan bune olum dedim kendi kendime :)  15 yaşındaki corsada ben yürüyen aksama el sürmedim dedim  :)

Çevrimdışı sahintan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
abi mobil1 esp formula 5w-30 siparişi vericem otostart 80tl alıyorum arkadaslar :) castroldan vazgectim mobil1 daha iyi sanırım. bizim burdaki ustada mobil1 al dedi mersinde sordum 100 tl diyorlar internetten alacam

Çevrimdışı bora-feat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: sahintan;426947
abi mobil1 esp formula 5w-30 siparişi vericem otostart 80tl alıyorum arkadaslar :) castroldan vazgectim mobil1 daha iyi sanırım. bizim burdaki ustada mobil1 al dedi mersinde sordum 100 tl diyorlar internetten alacam

100 tl mi diyolar  yetkili serviste faturada  3 tane 1 litre koymuş  toplam yağa 101 tl yazmış  yetkili servisle dışarının arasında 1 tl oynuyo demekki:D

Çevrimdışı sahintan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bora-feat;426951
100 tl mi diyolar  yetkili serviste faturada  3 tane 1 litre koymuş  toplam yağa 101 tl yazmış  yetkili servisle dışarının arasında 1 tl oynuyo demekki:D

abi senin ki :D 3 lt oldu benim kast ettiğim 4 litre yine kârda olyom sanırım :D

birde mobil1 koydurdun siz mi istediniz onlar kendimi koydu ?

ben mersinde mobil1 satan yere sordum 100 tl dedi asagıya da inmedi.

otostart ta 80 tl kargoya 5 verdin de 85 tl ye gelior 4 litre ama orjinalmı değilmi bilmiyorum site ne kadar guvenilir onuda bilmiyom alısveriş yapan varsa yorum atabilirlermi ??

Çevrimdışı antihacker

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle