Parçanın düzeltilmesi yerine, yenisinin iyi bir işçilikle değişmesi daha sağlam iş olur. Düzeltilen parça zaman içinde galvanizi zarar gördüğünden daha çabuk pas yapmakta ve çürümekte. Halbuki yeni takılan orijinal parça, aracın üzerindeki gibi korozyona daha uzun dayanmakta.
servis ustası da öyle dedi,kaput kancası,far aparatları,tamponda eğilme ve sürtük,panjur,amblem,çamurluk radyatör bunların hepsi değişecek dedi.değişmezse sonra bunlardan şikayet edilmemesi için değişimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
hocam nasıl olsa satacaksınız, tamam değişirse daha sağlam olacak ama satarken o kadarlık tramer kaydı kesin problem olacak. Sadece kaput değişecek şekillde yaptırın bence mümkünse, 3-4 bine max hallolmalı bence. Hem sonraki poliçenizi de biraz kurtarmış olursunuz.t
aslında bana göre değişecek parçalar radyatör,kaput,çamurluk,tampon ve far ve ıvır zıvır diyorduk neden bu kadar çıktı daha sonra göreceğiz inş.
öncelikle gecmiş olsun.
kazayı anladım olurda, kaçmak nedir onu bir türlü çözemiyorum, insaniyetten insan durur bir geçmiş olsun der bişi oldumu diye durur bir bakar, belki boynu kırıldı bişi oldu ayriyetten alkollu veya ehliyetsiz ise arkadan da çarpmış olsanız tüm suç karşı tarafın diye biliiyorum ayrıca bir efsane olarak yasal sınır 50promil olsada kazada alkolsuz istiyorlar diye duymuşlığum var ama ne derecede doğru bilmiiyorum.
arkadan çarpmalarda hata yüzde yüz arkadan çarpanda öndeki zil zurna sarhoş olsa,çok amatörde olsa.ama kaçış nedenini çözemedik henüz.ama bir sebebi olmasa bile insanlığın bittiği yer diyorum.