rommster 1,4 85 hp benzinli modeli 37, bin bu aracı sıkı pazarlıkta 35 lere düşürülür bide panaroma cam tavan yani bu aracı alın direk aldığınız yerde lpg kiti taktırın 1,6 tdı aracla aynı yakacaktır performans konusundada yeterlidir
aracın yol tutuşu mükemmel freniş mükemmel ve insanı yormayan bir konfora sahip bagajıda gerektiğinden büyüt tatminkar
şu anda fabiayı ciddi anlamda küçük geliyo desem ve satsam alıcağım arac param olsa süperb olurdu ama 37-42 arası bir arac baksam kesinlikle ya fabia scout yada roomster olurdu nasıl desem skodada aldatmaca yok marka kendini türkiyede kanıtlamak için sınıfındaki araclara göre çok çok fazlası ile kaliteli malzeme kullanıyo
1,200 cc 3 silindir 70 hp aracım +lpg taktırdım bana dedilerki bu arac zaten 70 hp 1,2 motor çekmez eşşek gibi gider dediler ağır arac dediler teknik açıdan bakılınca ben öle görmüyorum ve bunu kanıtladım aracımın üzerindeki ses tesisatı lastikçi krikosu ben ve lpg tesisatı yakıt dolu iken aracın ağırlığı tam 1405 kg net ve lpg de giderken 200 km yi görebiliyorum bu araca gitmez dediler video çektim ve bu sitedede link i var
3 silindirli 1,2 motor beni tatmin etti rommster de ise 1,4 benzinli motor sizi tatmin eder eminim vede lpg bağlatırsanız yakıtınız dizel kadar az olur ve tatmin olursunuz
vw gen kaporta ve yürüyen aksamda ne ise skodada o aracı neresini söktüm ise vw arması çıkıyor yani çok kalite gerçekten