ya süpersin akif hocam burda 100 lira idi cok tşk ederim simdi benim kafam karıstı biraz mobil1 mi alim castrol mu
aracın motorunun uzerinde castrol simgesi var aacaba castrl daha mı iyi gelir motora 1,2 htp dinamik
Daha ucuz satan yok değilmi birde bu verdiğiniz site güvenli online alışverişe ?? daha önce online alışveriş yaptınızmı ??
yağı ben alsam normal kendi skoda servisine gitsem indirim yaparlarmı ve baslarından beklesem bi sorun olmaz değilmi onlar için ? yazılım filan güncellerler diye dusundum ? olurmu acaba siz ne diyorsunuz ??
+ bi sorunum daha var ya ben mesela camları acık unuttum anahtar kapıları kilitle diyorum ama camlar niye kendiliğinden kalkmıyor oyle acık duruyor otomatik kalkması gerekmiyormu sizdede böylemi ?? nasıl düzelltirim ?? bilgisi olan yazarmı ?
daha önce siteden alış-veriş yaptım sorun olmadı.
bu yağın vw onayı var, aracınızın üretildiği yıl firma castrol ile anlaşmalı olduğu için öyle bir simge var, örneğin benim arabada shell helix var..
aracınızın garantisi bittiyse yağınızı bagaja atıp yetkili serviste, işçilik ödeyerek değiştirtebilirsiniz..
kilitleme düğmesine camlar kapanana kadar basılı tutarak deneyin.