araçla ilgili sormak istediğim bir kaç şey var.
1.kapıları kilitleyince açık olan camlar otomatik olarak kapanıyor mu?
2.araç hareket ettikten sonra kapılar otomatik kilitleniyor mu?
3.torpido gözü aydınlatması var mı?
4.ön camda a sütünundan kaynaklanan bir kör nokta var mı? yani dönüşlerde yolu görmek için eğilmek zorunda kalıyor musunuz?
5. sürücü koltuğunun konforundan memnun musunuz? uzun süre kullanımda rahatsız etti mi hiç?
1. kapanmıyor ya da ben öyle bir fonksiyon bulamadım malesef
2. o ayarı menülerden bulamadım ben de vagcom kullanarak aktive ettirdim. fonksiyon olarak mevcut ama araç ilk geldiğinde aktif değil.
3. var
4. hayır, ama sağ b sütunu bazen geleni gideni görmekte sıkıntı yaratabiliyor bana.
5. memnunum evet. hoşuma giden ve yormayan bir sertliği var. eğer sırt kısmı yatık sürmüyorsanız rahat edersiniz.
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim kaza, bela vermesin.
Benim sorum; Seat/Leon ve İbiza değil de Rapid'le aynı band üzerinde üretilen Yeni Toledo ile donanım olarak karşılaştırma yaptınız mı?
Fiyat olarak;
Rapid - Elegance 1.6 TDI CR 105 HP : 49.990
Toledo - Style 1.6 TDI 105 hp : 49.500
teşekkürler amin
internette yazan fiyatları sadece referans olsun diye alabiliriz ama dediğim gibi ben rapid'i 49.000 tl'ye aldım. 12.500 benim arabamı sayıp üzerini kredi ile ödüyorum.
donanım olarak da ufak tefek detaylar benim için çok birşeyi değiştirmiyor açıkçası. Toledo'ya hiç bakmadım, bilmiyorum nasıl olduğunu donanımda ne farklar var. İlgilenmedim pek