yorumlarınız için saolun esp choice ve specialde var mı yoksa specialde eksik mi??
ve fiyat olarak 130 bin temiz choice fiyatı ne eder bana 18250 gibi fiyat çektiler sizce de yüksek değil mi ?? 4 parça boyalı bir araç için gerçi boyalar sürtmeden kaynaklı fotoları var.?? tereddütteyim açıkçası...
ESP-savrulmayı önleyen donanım diyelim kısaca VRS hariç fabia1 lerin hiçbirisinde yok benim bildiğim.
EPS-hıza duyarlı elektro hidrolik direksiyon hepsinde var ve ESP ile karıştırılıyor.
ASR- anti patinaj sistemi yani patinajı engelleyen sistem her ikisinde de var.
baktığınız araç hakkında yorum yapamıyacağım ama söylemek istediğim bir şey var.
toyota, honda, leon, astra, vectra, corsa, bu arabaların hepsine sahip oldum. şimdi de 2012 dizel elite donanım i30 sahibiyim.
choicedeki zevki hiç birisinden alamadım. o arabada her zaman limitleri zorladım hep fazlasını verdi.
hatırı sayılır dik ve uzun rampalarda 3. vites araba full yüklü 3. viteste 150-155 km.leri çok defalar gördüm.
virajlı yollarda limitlerin çok üzerinde bastım, fabiayı araba yerine koymayan çok marka ile yarıştım hiç birisine yol vermedim.
kısacası 45 yaşında baştan çıkarmıştı beni choice, onun kadar sağlam ve stabil frenleme yapan onun gibi viraj performansı olan araba görmedim.
fabia1 kasa hangi arabayı alırsanız alın 101 hp. olduğu müddetçe üç aşağı beş yukarı aynı performansı alır ve aynı duyguları yaşarsınız.
choicenin diğerlerin iki farkı var birincisi, 50/15 lastikler. bu lastiklerle araba asfaltı kedi gibi tırmalıyor yeterki şöförlüğünüze güvenin.
ikincisi spor manifold olduğundan performansı bir miktar daha iyi.
zaten 101 hp motor bir ara çıkan polo sportların motoru.