hocam şimdi aynı aracı almak isteseniz 58.000 lira. onun yerine 61.000 verip Octavia elegance almak daha mantıklı geliyor bana. hiç değilse kocaman bir bagajım oturaklı bir aracım olur, varsın cam tavanım ve start düğmem olmasın. (sahip olduğunuz aracı defalarca sürdüm, havadan konuşmuyorum kesinlikle, bilmeyipte sallayanlardan değilim yani yanlış anlaşılmayayım). ha 58 ha 61, Skoda ne kadar kazıksa Hyundai'de bir o kadar kazık görünüşe göre. yukarıda belirttiğiniz Superb'in liste fiyatı 80.000'i geçiyordu, çoğunluk kişi yıl içinde 75.000 civarına aldı, sene sonunda elde kalan araçları 65'lere kadar indirip sattılar, ki bu politikayı her marka yapıyor (sizde yüksek ihtimal böyle bir kampanya sayesinde 49'a almışsınız diye düşünüyorum). Superb'in makyaj operasyonundan sonra fiyatı yine 70'lerin üstünde olacak yine. yani Octavia'nın fiyatının Superb'e çekildiği falan yok, Superb zaten normalde 75.000'lere satılıyordu, makyajdan sonrada yine aynı civarlarda belkide daha üstünde satılacaktır kuvvetle muhtemel
yazının başında bütün markalar diye bahsettim zaten, ama bu durumda listenin başında da skoda var.
eskiden biz skodayı sağlam ve ucuz diye alırdık, bu paraya niye skoda alayım ki.
volkswagenin yanından geçmezdim, skodanın da yanından geçmem artık.
ağustosta, eylülde forumda konuları vardır bana aynı ilave donanımları ile süperb'i 67.000 liraya, yeti elegance greenlineyi 57.000 liraya verdiler ben almadım.
octaviayı da kullandım, süperb'i de hepsini de bilirim,
octavia da benim arabanın donanımları olsa 70.000 liradan aşağı satmazlardı,
ben tabiri caizse anadan doğma skodacıyım, memlekette sadece 3-5 zenginde araba varken bizde de vardı. benim çocukluğum 1956 model skodanın içerisinde geçti.
çok marka arabam oldu ama hiç bir zaman marka fanatiği olmadım.
2 yıl içerisinde arkadaşlarıma 3 tane oktavia, 2 tane süperb aldım
skodanın arabalarına bir şey demen ama ne volkswagen, ne skoda ne de seat bu paraları etmez. tabi diğerleri de etmez o ayrı.
i30 elite manuel araç şu anda 55-56.000 liraya satılıyor, sen beğenmemiş olabilirsin, kişinin kendi zevki veya beklentisi saygı duyarım.
senin kullandığın i30 nasıl bir araba idi bilmiyorum ama söz konusu oturaklı bir araba ise i30 octaviadan çok önde hiç şüphen olmasın. 1450 kğ. ağırlığı ile ben 180 ne kadar bastığım zamanlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım.