pazar gün akşamüstü kayseri skoda bayisine uğradım ve yeni octavia'yı biraz inceleme fırsatı buldum, dış tasarımı bayaa hoş duruyordu xenon far ve 17'lik jantlarla beyaz renk, iç mekan da bej renkle çok ferahtı ama fotolarda göründüğünden daha açık renk ve daha araç ordayken bazı yerlerinde kirlenmeler olmuş bile, incelediğim araçta 17lik jant ve anahtarsız çalıştırma özelliği varmış fiyatı 67bin yazıyordu, anahtarsız çalıştırma butonunu anahtarın girdiği yeri kapatık üstüne yapmışlar çok itici geldi bana ve 17lik jantların da lastikleri de pahalı olacağından iki opsiyonda cazip değildi bence, hemen yanda siyah bir ambition vardı sis farsız ve jant kapaklı dış görünüşü rezilleri oynayan, tam onu incelemeye geçiyordum ki görevli geldi abi 5buçukta kapatıyoruz dedi, belli ki biraz da acelesi vardı, biz de daha fazla oyalanmadan çıktık. test aracı haftaya gelcekmiş ve 15haziran gibi de yeni sevkiyat varmış, ondan önce mevcut araçlardan başka araç almak mümkün değilmiş satıcının dediğine göre