0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bügün yeni kasa 1.6 tdi düz vites octaviayamı aldım. aracın yol tutusunda ban göre sıkıntı mevcut virajlar süratli giremedim. araç savurdu. birde araç çok hafif 1330 kg bagaj kısmı büyük olduğundan dolayı bence savuruyor. eski kasa mondeolardaki gibi bir sorun olabilir. Araba 1.6 çok atak bir araç. fakat gaza bastığımda ve dirksiyondayken sanki cilio sürer gibi hissettim. Octavia alıpta kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
alırken bayi kendi ayarladı. sakın 32 den aşağı düşürme dedi. lastik hava basıncından olduğunu düşünmüyorum ama lastiğin yumşak olmasından kaynaklana bilr mi? bu arada benimde eski aracım 2012 astraydı onu yol tutuşu mükemmledi.
Astra'dan sonra C segmentinde çoğu aracın yol tutuşu sizi memnun etmeye yetmeyecektir
Benim aracım 2011 1.6 MPI A5.Ağırlık 1235 kg.Yol tutuşu vede vırajlara girişte ki oturaklı duruşu bana son derece güven veriyor.Aracı ilk aldığımda otobanda test ederken,hız 200 km ye çıktığında bile direksiyonu bırak kendi gitsin misali ok gibi gidiyordu..
Arkadaşlar opsiyon listesinde otomatik park sistemi ve ön ve arka park yardımı gibi iki ayrı opsiyon var. Otomatiği anladım da bu ön ve arka park yardımı optik park sistemi (ops) denilen şey mi? Eğer öyleyse şimdi almasam da ileride columbus taktırırsam ops yi ekletebilir miyim columbusa sonradan?