0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım Yeti 1.2 TSI DSG 36.000 kilometrede. 25 bin Km.ye kadar herşey normaldi ancak bu kilometreden sonra ilk hareket sonrası titremeler başladı ,Özellikle hafif rampa kalkışlarında veya düz yol kalkışlarında (direksiyon sağa sola dönük iken) titremeler oluyor,araçta 4/5 kişi olduğunda bu titremelerin şiddeti dahada artıyor.Bu konu ile ilgili olarak Ankarada yetkili Skoda servisine(Ant servis) 3 kez gittim her seferinde program güncellemesi yaptılar ancak değişen bir şey olmadı.Son olarak 8 Nisan 2013 tarihinde ustalarla birlikte deneme sürüşü yaptık titremeleri onlarada gösterdim ancak normal olduğunu söylediler . Bilgisayara bağladılar ve sonunda değerlerin normal olduğunu belirttiler.İş emri açtırdım ben şikayetlerimi yazdım onlarda her şeyin normal olduğunu yazarak bir nüshasını verdiler.Aracın 2 yıllıkgarantisi 20 Nisan 2013 tarihinde doluyor ancak 2 yıllık ek garanti yaptırmıştım.Nasıl bir yol izlemem gerektiğini konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Özellikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum.Ankaradaki diğer servise gittim ve gereken işlemi yaptılar.Araç şu anda normale döndü.İyi günler diliyorum