Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, yaşım geregi birçok otomobilim oldu. 15 gün önce 2009 model 61.000 KM oldukça temiz bir süperb II comfort satın aldım. Araç oldukça keyifli. Fakat 2-3 gündür keyfimi kaçıran bir durum sözkonusu. Araca sabah ve akşamları işe giderken ve gelirken biniyoruz, ben, eşim ve küçük oglum. Sabahları eşim arka koltukta oğluma birşeyler yediriyor, akşamları da iş dönüşü olduğundan ve yedirecek birşey olmadığından sağ yolcu koltuğuna oturuyor. 3 gün önce araç içinde kablo yanık kokusu duyduk, dışardan geliyordur falan dedim, cam açtık koku gitti, sonra yeniden başladı. Eve gittiğimde sağ ön tarafta koku yoğundu, üstünde durmadım. Ertesi akşam eşim tekrar koltuğa oturdu ve yine yanık kablo kokusu gelmeye başladı, hemen arka koltuga oturdu ve koku kayboldu, arka koltukta oturmaya devam
. Koltuğun altında birtane kablo var ne işe yarar nedir bilmiyorum, bilenler yazarsa sevinirim.
Servise gitmeden önce burada bir tartışalım dedim, nedir bu koku nereden geliyor olabilir, uzmanların fikrini alalım.:hmm:
Selamlar.
Hızır PENSE