0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
150 olmuş mu yaw, o paralar olacaksa F30 daha iyi ztn C ye göreAlcan bi tane 3.16 ied 136hp, yazılımla 180-210hp aralığında binicen ama DÜP olmuo onlara
Çözmüşün abi bizi[emoji23] yıllık sadece kendi arabasında 35ksı taş bizim pederin ya dizel ya düp farz bize
gardaşım hayırlısı olsun octi için bmw de de şöyle bi şey tavsiye ederim 3.20i ed ler düz 3.20i ve söylenene göre (ne kadar doğru bilmiyorum) 3.16 lara göre daha az yakıyorlarmış allah gönlünüze göre versin inşallah
Oooooluuuum 35 bin melyooor melyaaar km diyom la yıllık ne kadar az yakarsa yaksın 80 sabit 30 krş yakar o oda bizim kafamıza sıkmamız olur[emoji23][emoji23] acıyın da bize[emoji23]
Aracım garantidenılmasına rağmen,Ender elektronikde ön park sensörü takılması için kapora verdim
Çok merak ettim siz kapora vermezseniz o sensörleri başkasına mı takacaklarmış? Kuyruk mu varmış kapıda ön sensör için [emoji23][emoji23] iyice devlet kurumuna döndü bunlarda
Cam çıtası uygulaması yaptım, beklediğimden daha güzel oldu.[url=http://hizliresim.com/QMRXj3][/URL]