0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buyur burdan yok siLkip kendine mi getirirsin yoksa sabaha mı bırakırsın böylelerini
Bir de havalandırma ızgarasının yönlendiricisi mefta oldu. Komple orta 2 ızgaranın değişmesi gerekiyormuş. 430-TL'cik:mad:
Yok artık 430₺ ye at alırız abi napmışlar. En kötü renkli yönlendiriciler var alırız 4 tane renk katar içeriye 10 liraya [emoji2]
Bunlarda çok pahalı, değiştirmeden eskisini sök bana gönder, tamir edeyim. Benim Octavia'nınkini tamir etmiştim.. Olmazsa da yenisini alırsın..
Kazali aracta saglam olarak bulunur Ender. Yildiz sanayii yani
En kötüsü siyaha boyayıp takarsın, değil mi Emin?:rm:
Bugün bi türlü fırsat bulup yaptiramadigim frenlerimi halledecem ondan sonrada tüm ic aydinlatmayi ve plaka lambalarini ledle degistirecem yikama ve cilayla günü bitirecem:)
Edit frenler tarafımca denendi gayet güzel oldu iç aydınlatma duy sorunu nedeniyle yapılamadı onun yerine park lambaları değişti ellerimle yıkandı cilayı otoparkta icetealerle atttık güzel bi gün oldu Doğan ve Ömer kardeşime tişikkür ediyorum
Bende size teşekkür ediyorum keyifli bi gündü öğlen attığımız cilayı esgecme bence kanka balatalarim taptazeymis fren merkezi sorunundan tutmuyomus arabami yeniden sevmeye basladim aydinlatma isinede en kisa zamanda el atip halledecem araba kendine geldi 2 aydır yıkanmıyodu:)
Daha nasil geciyim iki boy önündeyken yolu bilmiyorum diye gazdan cektim