škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

kadir_ · 1684 · 1046517

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Mazda 3 skyactive dizeller gelse diycem ama onlarda da fiyatlar cok kati.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Octavia2015;525159
308'e showroomda bindim koltuğun şeklini ne kadar değiştirdiysem yinede ön paneli tam göremedim :) arkadaşım tam görüyorum dedi ama bende takıntı oldu, araçı ben almıycam için çokta önemli değil benim için ama alıcak olsam daha bakmazdım yüzüne [emoji16] müsait zamanda test edicez inşaAllah
Direksiyonun yükseklik ayarını değiştirmeyi de denediniz mi peki?
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Her kombinasyonu denedim, 174 boyum var bi türlü denk getiremedim koltuğu filan yükseltince biraz iyi oldu ama bu seferde oturuş iyi olmadı ama arkadaş 190 boyunda sorunsuz oturuşu var dedi

Çevrimdışı kucless

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kucless;525015
Yaklaşık 15 gün önce aracın yağ ve filtrelerini değiştirmiştim. Garanti bitince Samsun da çokça bilinen bir özel servise gittim. Bakımdan sonra hep şehir içi kısa mesafeler kullanmıştım. Bakımdan sonra ilk defa her zaman gittiğim 125 km lik yolu gün iki gün iki kere gittim geldim. Yolda yakıt anlık tüketim ve ortalama verileri daha öncekiyle aynı olmasına rağmen yakıt deposu göstergesinin dikkat edilince fark edilebilecek bir miktarda daha hızlı azaldığını fark ettim. Kaçak mı var diye motoru kontrol ederken yakıt filtresinin üstünde mazot biriktiğini alt tarafına da mazot aktığını gördüm. Usta filtrenin vidalarını biraz gevşek bırakmış. Torx ile biraz daha sıktım ve yine yola çıktım. Yol sonunda kontrol ettiğimde mazot birikmesi olmamış. Ustaya rahmet okudum biraz.
Yine mazot kaçırmış. Bu sefer filtre yuvasının üst kapağı tamamen söktüm. Usta kapağı takarken nasıl olduysa contayı yırtmış. Contayı değiştik. Etrafı temizledim. Bu sefer oldu herhalde...

Çevrimdışı brkdmr38

• VAG GRUP FUNS
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
sabah yikadim. Akşama doğru kartel muhafazasını sokmustum geri taktim yola devam

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Brembo hava kanallı disklerimi ve brembo balatalarımı taktırdım. Kaliperleri griye boyadık

Hava filtresi karbon polen filtresi aldık taktık. Son susturucuyu iptal ettirdik.Karter muhafazayı kaldırdık biraz sürtmesin diye.Yavru eski haline geri dönüyor

Yeter herhalde bugünlük :D
-------------------------------------------------

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gokcen bi videonu aliriz valla.

Bende baski balatayla yag aldim pazartesi bakim gunu insallah :)

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;526654
Gokcen bi videonu aliriz valla.

Bende baski balatayla yag aldim pazartesi bakim gunu insallah :)

Muayeneden sonra downpipe yaptırabilirim. Şu an tok hafif bi hırıltısı var.
-------------------------------------------------

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Garanti guzel seymis. Ceedin bakimi 2.800 km gecikmesine ragmen (arada disarida bakim yaptirmistim onu saymiyorum tabi) Samsun Asal'da bakima soktum. Direksiyondan gelen tikirtiyi soylemistim. Merkezle yazisma yapildi. Merkez zannedersem mil degisimi ya da bosuk alma islemi onermis oncelikle. Bu yapildi fakat sorunun devam ettigi, direksiyon disli kutusunun komple degusecegi soylendi. 2bgun daha serviste kaldi arac ve gelen parca bugun takilip teslim edildi. Sorun hallolmus, cok guzel ve sessiz oldu. Normal bakim dahil servise 4 kere girip ciktim bu arada, hepsinde de ic dis yikandi arac. Cikista usta ile de konustum, bi dahaki bakima gelmeden 1 hafta once ara, v kayisi ve gergisini de degistiririz garantiden dedi. Helal valla 3 yil 2 aylik araba. 5 yil garantinolayi sapina kadar dogruymus. On takim ve akuyu kapsamiyormus bu arada.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dün Emin'le buluştuk.Arabaları yıkayıp Emin'in ibizasına wax attık.Vagcom'dan log almayı çözdük.Benim passatı kurcaladık epeyi.Keyifli bir gün oldu.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Değişikliği karşıdaki tekel bayinin oğlu yapmış maalesef.
 Bizim İbiş' in sol-ön çamurluğuna bira kasası taşıma için kullanılan el arabasını düşürmüş bugün:

İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;528051
Değişikliği karşıdaki tekel bayinin oğlu yapmış maalesef.
 Bizim İbiş' in sol-ön çamurluğuna bira kasası taşıma için kullanılan el arabasını düşürmüş bugün:

Siver misin sabaha mı saklarsın olmuş valla. Geçmiş olsun abi üzüldüm vallahi

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;528073
Siver misin sabaha mı saklarsın olmuş valla. Geçmiş olsun abi üzüldüm vallahi
Sağolasın.
Olacakla öleceğe çare yok demişler. Allah başka keder vermesin.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ugur abi bu ne ya. Insan az bi dikkat eder sigirin evladi. Sigir bufe..

Bide tam cizgi uzerinde. Degisicek sanirim....

Bende ivedik organize sanayide her gun kapinin onune birakiyorum arabayi aklimi kaciricam artik. Sigirlarin hepsi bir arada el ele tutusup benim arabanin etrafinda geziyorlar. Gecenlerde karsi komsum sigir bi baktim elinde boya tabancasi boya yapicak. Dukkandan nasil ciktim adamin yanina nasil uctum nasil bagirdim hatirlamiyorum.

Çevrimdışı MURATE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun. Siniz bozucu ve üzücü bir durum. Allah beterinden saklasın...