Detailng forumda yazdımda burdada yazıyım oraya girmeyenler var paylaşım olsun biraz
Tekirdağ'dan misafirimiz geldi, ERDEM BOYA dan çeyiz toparladık adama
Ahanda böyle bi tip işte tipsiz bişey
Tütütüt
Fabişin canı damarı kalp atışlarının sebebi Can iş başında. Misafirimizle birlikte ciğerlerini kontrol ediyor.
Sexy
Fakirhane
Kaputtaki çziikleri buluşmadada söylemiştim atladık onları,hatta İrfan abi bırak şimdi ya falan demişti içeri girme maazereti sanmıştı kanıtı buda, fotoda yanlşlıkla çıkmış hatta, kurulama merkezimiz Folyolu tavan
Sercan ve Harun'la buluştuk. FNK nin kapı altıları kodlanıcaktı
Passat Jetta Fabia genel üçlü
Bu arada tabi VAG kablosuna fabiayada taktık bidünya özellik çıktı 6R7 kodlu kontrol ünitesi olduğu icin hepsini karşılıyor. Ama çoğu hata verdi. Ne maxi dot var ne adaptif farlarımız
Daha sonra Fabia ya büyük bi iyilik yapıp yağını mobil 1 ESP 5-30 ile değiştirdik.Bosch orj hava filtresi takıldı,yağ filtresi orjinali ile değiştirildi.
Motor yağı bildiğiniz su kıvamına gelmişti ve kapkaraydı. Hava filtresinden kum çıktı bildiğiniz
Yağ filtresi ise tortu olmuştu. Şu kulağıma küpe oldu kardeş tavsiyesi bizim yol şartlarımızda kesinlikle bu arabalar çok kısa zamanda rutin bakıma girmesi lazım. Zarar vermişim resmen. Ama mecburdum beklemesi lazımdı. 6.000KM içerisinde oldu bunlar.
Neyse konunun son resmine gelelim. Passat ı olan Cem abi geldi Fabia her zamanki gibi bayrampasada dinlenmede. Biraz lafladık sonra oradan kaçtım ben yepyeni yağım ve filtrelerimle
[/QUOTE]