0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Korkanin cocugu olmaz eminim ayipsin sonunu dusunen kahraman olamaz siz benim mevzuyu anlamadiniz. Ben aydinlatmaya genel olarak karsiyim. Aydinlatma sistemini gormek icin degil gorulmek icin kullaniyorum. Gozlerim gece gorusune sahip artik herturlu goruyorum simdiki level on cam filmi
Can abi onu şöyle yaparız vag-comda sislerin sellektörde yanması var mqblerde onu aktif ederiz sislere de led ampül aldık mı senin dediğin olur. Ancak yoğun sisli ve aşırı yağmurlarda en fazla yolu gösterebilen ampüller sarı renkler o yüzden ekstrem durumlarda sıkıntı yaşanabilir. Ender abi sisleri led taktırttığım için bi ara kalaylamıştı beni[emoji23]
Sis işine bende karşıyım ya, sarı sarı güzel orjinali Ama Doğuan ın fikri güzelmiş, panjur arkası. Onu sellektöre nası bağlarız onu düşünmek lazım
@DDŞ beni niye saymıyosun. Ben de seyrettim ya. [emoji1]
Oooo abi sen buralara ugrar miydin ya Seni saymaya ne gerek var misafir degil By Yüce'nin daimi personelisin abi sen
Ara ara bakar kaçarım. Valla personel gibi olduk ama by yüce maaş vermiyor ki, çayla kahveyle geçiştiriyor. [emoji1]
Hayır farların iç hacmi değişik olduğu için güvenemedim yüksek fiyat vererek gidip görüp deneyebileceğim yerden aldım[emoji2]