0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 gündür arkadaşın 180lik insigniası bendeydi ufak tefek boya işlerini hallettim bu arada 600 km civarıda yol yaptım yol tutuşu olsun performansı olsun herşeyi çok hoşuma gitti yalıtım hariç tam istediğim gibi bi araba
Ben beğenmedim arabayı kanka yalan yok[emoji23]
kanka sen süspansiyonları beğenmedin alışılmışın dışında bi sertliği var kasislere düz girdiğim zaman hızım ne olursa olsun vuruyo çapraz geçince o sorun olmuyo bide dediğin gibi sert çukurlarda darbeyi sönümleyemiyo onun dışında arabada beni rahatsız eden bi durum olmadı yalıtımda çok kulağımı tırmalamıyo çok sessiz arabalar kullanmıyorum sonuçta
La arabayı beğenmedim ben karakterli bi araba değildi ertesi gün Buğra abinin 2.8 süpoya bindim hala etkisinden çıkamıyorum arabanın[emoji23]
la atla eşşeği kıyaslamna 1.6 nere 2.8 nere bırakta o kadar etkilesin
Oğlum araba karakterli ruhu var arabanın yoksa insignia daha iyi köpek gibi gidiyo
o tamamen bizim skodaya olan gönül bağımızla alakalı bi durum olabilir mi acaba köpek gibi gidiyoda gaza para yetiştiremedim delirtti beni
Kale gazdan aldın okadar yetişmediyse sıkıntı var
En az 320 kmsi taş o arabanın bi depoyla siz tüp kullanmayı bilmiyonuz
lan deposu ufak diyom ufaak 30lukmuş tamamen bittiğinde 25 26 falan alıyo diyo sahibi
La orda 30 lt aldı geçen tek dişteyken
Bugun tuvturk e gittik muaynizi oldukMuayne 191 kusur, egzoz emisyon 50 kusur dèrken 45dk icinde 250 verip ciktik