0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz önce yağmaya başlayan doluyu görür görmez ilk bulduğum battaniye tarzı şeyi elime kapıp aşağı kaçtım. Kaputa bişey yapamadım ama tavanı biraz güvene almış oldum.Dipnot: çok feci ıslandım :SSent from my iPhone using Tapatalk
Kitlemeye iki kere bas da alarm devre dışı kalsın abi [emoji23]
Hocam araçtaki Jant Markası ne ? Nereden ve Ne kadar bir fiyata aldınız öğrenebilir miyim ?
Arefe günü nanonun üzerine C2V3 uyguladım. Gayet de güzel oldu.Bayramın 1. günü de acayip bir yağmur yağdı ancak araç hâlâ temiz. Tavsiye ederim.Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.
Nano mu? C2V3 mü? Napiyon sen abi biz paspaslarda maydanoz yetistiren ekolün temsilcileri degil miyiz :rm:
Ön-arka diskler ve balatalar değişti,4 kapıdaki zırıldayan hoparlörler değişti,2 far bi-halogen mercekli farla değişti.Atisan varolsun.
Halen bekliyoruz çatçatları abi. Bizim buğra abinin elegance fabişin bi halojenler leş ama abi seninkilerde öyle değildir inşallah
hoparlorlerde hangi markayi tercih ettiniz Engin abi
C2v3 un uzerine sonax tavsiye ederim Sent from my iPhone using Tapatalk
İkinci katı atınca daha iyi olacak parlaklık ve su iticilik diyorlar. Ayağımın alçısı açılınca bakacağım artık BSD mi yoksa ikinci kat C2V3 mü yaparım.Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.