0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostum benim jant 16'' jant değişikliğine gitmeden tavsiye edebileceğin kışlık lastik varmıdır?
Ortalama 1300-1400 tl civarı rakama sivas koşullarında kullanabileceğiniz kış lastiği alabilirsiniz . Geçen sene Goodyear Eagle Ultragrip GW-3 205/45R16 83H marka ve model lastiklerden taktırdım ve çok memnun kaldım . Tavsiye edebilirim .
Petlas Snow Master W651 195/50R16 84H bu lastiklerin jantlara uyumlu olduğu söyleniyor. Hiç anlamam açıkçası jant7lastik olaylarından. Aracımı yeni aldım biraz ekonomik olmam gerek. Petlas nasıldır bilgin varmı? Aracın jantlarına uyarmı? Son olarak kullandıgınız goodyear marka lastiler araç içerisine ses alma noktasında başarılımı? Teşekkürler.
195/50/r16 ölçüsü için petlas düşünüyorum ancak Ankara'da petlas hafif kaçar mı performansı emin değilim. Tek teker fiyatı sanırım 230 tl civarındaydı.Ucuz etin yahnisi muhabbeti olmasın diye petlas kullanan arkadaşlar, tecrübelerini paylaşabilirler mi?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aşırı saçma bir soru da soruyor olabilirim veya önceden sorulup cevaplanmışta olabilir; ancak 16jant ölçüsünde sadece 195/50 R16 ebatları kullanılacağını düşünüyorum. Bunların dışındakiler her zaman risk taşıyacaktır aracın ve sizin sağlığınızla ilgili olarak.Peki aracın orjinal ebatlarından sapıp 195/50 R16 ebatlarını kullanırsak, mevcut 215/45 R16'dali çelik jantlar 195/50 R16 ebatlarına sorunsuz bir şekilde uymaktadır değil mi?Boşuna değişik ebatlarda lastik araştırmayalım veya ilave jant parası vermek zorunda kalmayalım?