Bu gün kaskomu yeniledim geçen sene 650 tl ödediğim kasko bu sene 750 tl olmuş.Groupamanın elit kaskosunu en üst kasko hizmetini seçtim 50.000 tl olan değeri 100.000 e çektim bundan dolayı 100 tl üzerine koydu.Herneyse bu yeni kasko sistemine göre seçtiğiniz kaskonun türüne göre aracınızda orjinal veya yan sanayı parça kullanımı durumu varmış o yüzden yaptırırken dikkat edin derim..
Trafik sigortasına gelirsek bu konuda acentam beni uyardı eğer kaza yaptıysanız tutanak tutmadan kendi aranızda halledin dedi ufak çaplı kaza durumlarında.Hattan geçenlerde başına bir olay gelmiş onuda anlattı ben yok artık dedim..
Sıfır model Tır almış bi firma va trafik sigortası yaptırmış 750 tl den aradan 3-5 ay geçmiş otobanda bi arabanın aynasına çarpmış ve sürücü tutanak tutmuş aradan 1 sene geçiyor ve yenilenme tarihi geldiğinde bu yeni yönetmelik zamanı ödediği ücret tam 4500 tl.. Hatta eski kullandığı firmadan Groupamadan istemiş onlar 12.500 tl fiyat istemiş ve oraya yaptırmamış.Oysaki yeni bir aynanın ücreti 150 tl
Aynı şekilde benide uyardı kaza anında ufak tefek sürtme dokunma gibi durumlarda karşılıklı anlaşın dedi bu hem sizin hemde karşı taraf için yararına dedi.Şuan 270 tl ödüyorum eğer ufak bir kaza yaptığımda bu fiyat 500-600 tl lere hatta kazanın onarım tutarına göre 1000 lira civarına çıkabileceğini söyledi aman dikkat