0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahintanantihacker ile beraber deneme yaptık söyledikleri dogru deposu bitti gittik total den 2,38 den 5 tllik gaz koyduk. km 0 ladık ve denedik şehir içinde tam anlamıyla depo bitene kadar tüpte sadece 33KM YOL yapmıştır. sanırsam 2,1 LT tüp geldi. 2,1 LT 33 KM YOL YAPILMIŞTIR. tekrar geldik totale depoyu fulladık 28,8LT 70TL doldu yanlız bu sefer 2,26 tan aldık gazı cunku teb total card ta indirim yapıyor yuzde 5 olarak. bilmeyenler için total den teb kartınız varsa indirimli alıyorsunuz her totalde aynıdır.Kullandıgımız OTOGAZ sistemi Atiker Safe Fast. daha önce arıza lambası yandıgından dolayı antihacker Mersin oskar oto lpg ustası diyelim Murat Usta bir ayar verdi o biçim ayar yani ne arıza lambası yanıyor nede bi sıkıntısı var suan. aracı 7000 devire kadar getirtti arıza lambası yanacakmı diye ama yanmadı iyi ayar verdi cidden. Ayar verildikten sonra test ettik 33KM rekorumuzu yazmak istedik sizinle paylasmak istedik.Tekrar sunu anlıyoruz ki Usta Çok ama çok önemli.Kitin markası o kadar önemli değil ustanız daha önemli.Ellerine Sağlık AntiHacker ustam Güzel bi test oldu darısı benim araca atiker taktırmaya inanmayan hala varsa tekrar deneme yapıp videoya cekeceğiz no sıkıntı yani
Yapılan yol : 273 km (Şehir dışı)Otogaz fiyatı : 2,48 TLYakıt Tüketimi : 35,07 TLKm'ye Tüketimi : 0,128 krşKit Markası : Cangas
Ben roomster 1.2 ile 85tl gaz 315 km yapiyorum sehir icinde ayni sartlarda benzin ile 100 tl ile 250 km yapiyordum acaba cok mu yakiyor benim arac ?Gaz kiti atiker safe fast