0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı sorun bizim araçta da var.. Bazen ses bayağı azalıyor... Ama bence sinyal gücüyle alakası yoktur çünkü kapalı otoparkta denemiştim gayet güzel ses verdi... Açık alanda sanki biri sesi kısıyormuş gibi oluyor.. Gerçi sizin ki tam olarak nasıl bilemiyorum ama bizde çok az oluyor... Belki radyo da değiştirmediğiniz bir fabrikasyon ayarı varsa ondan kaynaklanabilir..
Yuce ye mail attım. Cevabını sizinle paylaşacağım.
Merhaba arkadaşlar. Bende abkara'dan yaklaşık 3 hafta önce 2013 model 1.6 dsg tdı aldım. Aynı radyo problemi bende de var. Her şeyi denedim çözülmüyor. Serviste problem olmadığını söyledi. Biraz gerildim tabi doğal olarak. Beklemede kalmamı ve haber vereceklerini söylediler. Test aracında da aynı sorun varmış. O biraz rahatlattı beni:) içime sine sine binemiyorum vallahi. Bekleyip görücez artık.
Bütün araçlarda yanlış bilmiyorsam ülkeden ülkeye değişen frekanslar var ve her ülkeye gittiğinde bu frekans ayarlarını değiştirmek gerekiyor. Acaba bütün 2013 araçları bu ayarı tam olarak yapmadan mı getirdiler? Mesela bizim araçta ki cızırtıdan biliyorum sanki frekans tam ayarlanmamış gibi :confused: Çünkü çoğu araçta aynı sorun var galiba... :kus3:
Ben de yaklaşık 3 hafta önce 1.6 tdi dsg elegance aldım, adıyamandayım. burada radyo çekim problemi yaşamıyorum. trt fm gibi ulusal yayınlar da gayet net. Yayınla alakalı bir sorun olabilir. 1400 km oldu, araçla ilgili bir sorun yok şuanda.
Beni servisden aradılar. Cumartesi günü gideceğim bakalım ne olacak. bu arada trt fm de de aynı problem oluyor istanbulda.
Burada servis yok en yakın servis 150 km mesafede. Gittiğinizde pas pas fiyatı sorar mısınız?
tabiki sorarim. kaucuk olanları bahsediyorsunuz galiba. ayrıca servisde yapılacakları ve çözüm olup olmadığınıda yazarım