Bende fabia yı satıp 307 almayı düşünüyordum..bir kaç gündür de sitelere bakıyorum..sizi yakalamışken sorayım dedim nasıl bir araçtır..değer mi sizce...arıza konusunda nam yaptı diyorlar...ama 307 nin tipini çok beğeniyorum..
23300 tl ye aldımıştım 2 sene önce. 2007 model, lpg+benzin, tiptronic vites, xenon far, comfort modeli aynı fiyata sattım. bu süreç içinde öyle ciddi bir sıkıntı görmedim standart yag, filitre vs. dışında öyle masrafta çıkarmadı bana. fiyat/performans oranı iyi bir araç diye düşünüyorum. ama benim çok kıyas yapabilme şansım olmadı diğer araçlarla. aynı fiyata annem sıfır getz aldı şuan halen kullanıyor. 307 nin yanında oyuncak gibi kalıyor ama
forumlarda ben de çok fazla okudum problem çıkanı ama benim arabada şanzıman, motor vs. bir problem olmadı hiç.
yeti konusundaki kafamı kurcalayan şey ise 2-3 sene sonra satacak olursam 5 lira gibi bir zararı hoş karşılayabilirim ama 40 liraya aldığım yetiyi 30 yada 25 liraya satacak olursam üzülürüm :uhu:
42 tl ye dizel 1.6 tdi vardı satılmış. gayet iyi duruyordu. ama 40 tl max bütçe belirledim.