08/05/13 tarihi itibariyle bende gazlandım
Kafamda şüphelerim vardı, bir taktırmaya karar veriyor bir vazgeçiyordum. Birkaç gün önce depoyu 200 liraya doldurunca bende LPG tayfasına dahil olayım dedim. Bursa'da yetkili Skoda bayisi Bozkurtta atiker obd 2 takıldı. Aracı p.tesi günü Gökhan ile birlikte giderek teslim ettik. Servisteki arkadaşlar iki pimpirikli adamı beraber görünce montaj süresi için üstümüze gelmeyin, sindire sindire yaparız dediler
Aracı çarşamba günü teslim aldım.
Aracı aldığım gibi depoyu doldurup otobana çıktım. Toplamda 160 km yol yaptım, bunun 100 km kadarı 140-170 km hızla kalan kısmıda ş.içinde ortalama kullanımla geçti. Klima hep açıktı ve ekonomi için hiç kasmadan kullandım. Eve dönerken depoyu 2,49 liradan 41 liralık LPG ile tekrar doldurdum. Ölçüm ne kadar sağlıklıdır bilemem ama bu hesaba göre 26 kuruş yakmış oluyor.
Servisteki arkadaş 1000 km ilk kontrolden sonra gaz sarfiyatının daha düşeceğini söylemişti. Şu hesaba göre gaz sarfiyatı düşecekse bide her zaman böyle acımasızca aracı kullanmayacağıma göre LPG ekonomisi beni memnun edeceğe benziyor