škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

sese bak yaaauv :D

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yunus İBİŞ

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
"Biz Türk\'üz!Tarihimize ve en yakın mazimize bakarak Türk\'üz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız."

^^^^^^^^^^^|___
|...:SAGOCUYUZ::....| |;\\___.
|_..._.....__===|=_=__=...,]|
(@)***(@)**(@)**(@)(@)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
üzerindeki bebek amerikan 350 CID makine de ondan olmasın :lol:

sahte ula sahte, ses montaj bi mustangden,hangi dizel araba böle gümbürdetir yeri :)  hatta hangi 4 silinidir araba :D :D

hatta adam daha debriyajı bırakmadan lastik cıyırdaması geliyor, kimi kekliyo zibidi... bari senkronu tutturaydıda yine yutardık :lol: :lol:
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2009, 20:57:30 Gönderen: hakanerdogan »

Çevrimdışı hotrain

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Dostum hakan haklı ne yazıkki.Zaten video eleştrilerinde benzer şey söyleniyor.Malesef kameranın mikrofonunu eksoza dayasa yine bu ses çıkmaz

Çevrimdışı Yunus İBİŞ

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hmm benm çok hoşumna gittidi yaa :D:D:D
"Biz Türk\'üz!Tarihimize ve en yakın mazimize bakarak Türk\'üz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız."

^^^^^^^^^^^|___
|...:SAGOCUYUZ::....| |;\\___.
|_..._.....__===|=_=__=...,]|
(@)***(@)**(@)**(@)(@)

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hakan bence o kadar senkron sorunu codecle alakalı bir sorun olabilir. Ayrıca dizel de olsa o egzoz sesini almak sebring vb. markalar ile mümkün ;)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ero__;35960
Hakan bence o kadar senkron sorunu codecle alakalı bir sorun olabilir. Ayrıca dizel de olsa o egzoz sesini almak sebring vb. markalar ile mümkün ;)

Komtanım dizel manyağı olaranktan rölantisinde gaza asılmasında bi dizelden böle bi ses geleceğine pek ihitmal veremedim açıkcası...

öle devirlenmez, devirlenemez, rölantisi ele veriyor, ya olmaz dizelde öle uf bana ne! :kiki::kiki::kiki::kiki:

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

hakanerdogan

• Ziyaretçi
yav bi daha izledim, dizelde öle gaza basıp bırakınca rölantisi pat diye geri çabıcak düşmeeeezzz....  hissettiğim buymuş kelimelere dökebildim... :lol:

fake. :D

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle