Tüm samimiyetimle abartısız söylüyorum öyle..
geçen günlerde yazlık evemize biraz eşya taşıyalım dedik 90 x 190 lık ve 110x190 lık iki demonte edilebilir yatağımız vardı bunların görüntüsü yanından bakınca H şeklinde dir iki başlık ve yatağın konulduğu geniş parçadan oluşan son derece sağlam ve pratik somyalardır diyeyim.
neyse bunları dedim demonte eder vectrayla götürürürz araba işe yarasın ..
allahım böyle saçmalık olamaz 500 lt net bagaj var koltukları yatırdım her türlü 110 x 190 ve 90 x 190 parçaları alması lazım derken
90 x 190 parça bile sığmıyor bagajın ağzından.. daha önce arçelik marka bir termosifon almıştık oda bagajın ağzından girmedi.. koltuklara koymuştuk ama bu durum hakkaten sinir etti naz yapan yemek yemeyen çocuklar gibi hayvan ötesi yükleme alanı görünüyorken ağzından girmiyor parça
hadi güç bela sokmaya çalışıyorsunuz bir kısmını bagaj daha da iptal bu sefer yükleme ağzından başka hiçbir şey koymanız imkansız komple iptal ediyor 90x190 lık baza parçası..
dedim lanet olsun seni aldığımız güne satsak para etmez kullansan kullanılmaz .. yat çürü kapının önünde..
felicia ile denedik arka koltukları yatırdım pandizotu da koltukların önüne ön koltukla yatık arka koltuklar arasına sokuşturdum..
aman yarabbi :kiki: 110x 190 lık parça cuk girdi fit girdi arabanın yükleme ağzı 110 cm i rahat aldı:ok: onun üstüne 90 x 190 lık parçayı koyduk.. bunların başlıkları konuldu tabana, sağa sola dünyanın eşyasını teptik..
hepsinin üstüne 37 ekran televizyon attım ufak bir anten bir iki ufak plastik tabure halada yer vardı sağda soda.. bir tanıdığımızıda kendine yer bul dedik onca eşyanın üzerine oturdu. annem de önde :hanz:
bagaj kapanmadı tabiki onuda kapatma tutamağından güzelce bagaj zeminindeki kancaların birine bağlayıp doğru yazlığa
bir kere daha fazlasıyla Opel markasından tiksinmiş ve küçük şirin feliciamıza hayran kalmış oldum
hertürlü Opel Skoda dan dandik.. Vag gurubu demiyorum bile direk çek üretim eski skodalardan dandik..
bu kadarda iddalıyım isteyen olursa çok güzelce tartışırız satış servis yedek parçadan ikinci ele kadar..
zaten Opel markasının mümkünse batmasını tek bir araba bile üretemez duruma gelip piyasaya yedek parça bile verememesini istiyordum dileklerim yavaş yavaş kabul olacak galiba..