Asıl derdim ne biliyormusunuz olaya değişik bir boyut katmak ve beni biraz daha anlamanız için söylüyorum
ailede arçların sorumluluğu bendedir anne baba ayrı zira...
annem arabadan kesinlikle anlamaz ve bu konuda bana aşırı güvenir ben istanbula üniversiteye döndüğüm zaman iki aracın anahtarlarını ona teslim ediyorum olay bitiyor. tamamiyle sorunsuz sorun açsa bile yolda bırakmayacak araçlar gözüyle bakıyor ikisinede annem.
zamanında onca emek onca cefa ile benim isteğim ile alınmış bu iki araçtan bu vectra denen laneti artık normal kondüsyonda gururla anneme bırakmaya korkuyorum.. zaten bırakamıyorum diyorum anne sen bilirsin zaten kullanmıyorsun uzun yola gitme
Bu yaz satayım sana dedim tamam oğlum dedi..
gittim araştır et onca çakalın arasında yok.. 16.000 max.. hemde öğreniyorum ki aracın sağ çamurluğu değişik çıkıyor :eek: izmirdeki yetkili servisin birinde annemi 2002 de trafikte sıkıştırınca oluşan hasarı düzeltmek için vermiştik ..
bende gururla yetkili servis bakımlı tertemiz sadece yetkili serviste çamurluk boyandı diyorum sanayi köşelerinde, adamlar beni yalancısın olum boyalı dedin değişik çıktı muhabbetine çekiyorlar kim bilir başka neleri var diyorlar..
başlasam direksiyondan anlatmaya 16 bile vermekten cayarlar
adamlar boya kusuru olmayan sadece hizadan şaşmış yer için parçayı değiştirmiş..
buyur burdanda yakalım ? hemde hasarsızlığımız bozulmasın diye cebimizden vermiştik ücreti kasko da değil..
yani ne oldu hepsinin üstüne araba boyalı değşien var satamıyorsun..
ama dışardan bakıyorsun 60.000 yok kız gibi feci güzel tertemiz..
yani demek istediğim alın teriyle alınmış bir araca sadece işi düşünce binmek isteyen biri var karşımda sat diyorum ederini vermezlerse satmıyor kullan diyorum felicia var diyor ..
gelde çık işin içinden ..
bakım zamanları gelince olum buu nee duran arabaya bu kadar masraf mı olur demeside cabası
yani taş gibi evimizin tüm hammalığını yapan eze eze kullanıdğımız ufacık bir araba kadar güvenemiyorum ya şu opele başka bişey demiyorum..