Virajlar bir tık daha iyi olsa bide araba yeni onun için çok basmamışsınız ,ilk defa da istanbul park deneyimi tabi bundan dolayı eksiklikler var.
Tavsiyem lfs diye bir oyun var arada bir direksiyon seti ile oynayabilirsiniz.
Bende ilerde iyi bir araba ile böyle bir etkinliğe katılmayı çok isterim hep karting de başarılarım oldu takriben 3 senedir biniyorum artık bir pist deneyimim olmasını isterim tabi daha zaman var
Aynen öyle , virajlarda kasmadım , frenaj noktaları ile akselarasyon noktalarına aracın tepkilerini test etmiş oldum. Apekslere giriş çıkışlarda sürpriz yaşamamak adına elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalıştım.
Daha zamanı var dediğiniz gibi kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Daha başarılı daha emniyetli dahada hızlı olacagimdir elbet:)
5 gün için oldukça iyi, HB bir arabaya alışkın olmayan biri için 180 HP ile şaka olmaz:)
Dediği gibi araba ile bütünleşsin, hepsi plaka ezberler, rüzgarına giremez
Her haftasonu pist açık mı?
Temmuz başında geleceğim 330D kiralayıp dalayım bende
Valla dalın , ezber bozan bir yer , nasıl desem hızlanıyorsunuz 180-185 sonrası frenaj noktasına geldiğinizde basıyorsunuz frene aaaa apekse doğru giderken göz ucuyla km bakınca haydaaaa 120 hadi tekrar frene gibi ikilemleri ilk tur cok yasıyorsunuz
sonrası zaten tarifsiz ruhen meditasyona uğruyorsunuz ...
https://www.youtube.com/watch?v=VmSDnA0sEZo&feature=youtube_gdata_player bi tur daha
Yusuf ; semislick ve coilover ile seni düşünemiyorum birader harika tur atmissin vallahi bravo;)