Bundan önce 5 yıldır A4 kasa elegance ile olan birlikteliğimizi sonlandırıp,A5 ile yola devam edelim dedim ve de yaptım.Az birazda olsa maceralı da olsa evimize getirdik A5'i.
Sahibiyle konuştum,Sonra kontroller için Şahkan otoya gittik.Oradanda oluru aldıktan sonra babama kaldığım yurdu göstermek ve eşyalarımı almak için Maslak'a geçtik.Orada hgs işlemleri vs halledelirken Atas Murat abinin dükkana girdim.2 lt proteo aldım.Murat abiyle tanıştım,Ortağının akrabamız aile yakınım olduğunu öğrendim.Sonra Babamla tekrar Murat abinin dükkanda birer çay içtik.Tam yola çıkacaz bir baktım araba yok.Güvenlikçiye sordum çektiler dedi.Tekrar Murt abinin yanına gittim.Abi arabayı çekmişler dedim.Daha ne yapmalıyım demeden aldı arabasının anahtarını hangi garaja çektiklerini de öğrendi.Kendi eliyle götürdü bizi garaja sonra yolculuk başladı.
Buda otoparktan çıktıktan sonra Önde giden matrix Murat abi.
Uploaded with
ImageShack.usSağolsun Murat abi sayesinde yolumuzuda bulduk.
Sonra düştük yola.
Artık bu araba için avrupaya elveda deme vakti
Eski sahibinden kalan mazotla çıktık yola.Tutturduk Shellden dolduralım depoyu diye.Ne biliyim ben otobanda fazla benzinlik olmadığını ha şimdi ha çıkacak derken bi baktım 30 kmlik mazot kaldı.Girdim opete sordum en yakın shell'e kaç km var.Pompacı 65 km var dedi.o zaman koy 25 liralık dedim.
Bu resimde opetten
Sonra opetten ayrıldıktan sonra Bolu dörtdivan Metro dinlenme tesislerinden doldurduk depoyu 201 tl'ye doldu.Sonra orada temek yedikten donra hiç durmadan eve kazasız belasız döndük babamla.
Bir kaçta yol bilgisayarı tüketim resmi çektim gelirken.Yolda hem çok geç kalmayalım dedik hemde arabaya hiç yabancılık çekmedik. Yol izin verdikçe 140-160 civarında geldik eve vardığımızda 5.1 lt idi ortalama.Benzinliktekiylede sonuç örtüşüyor.Sonra eve 30 km kala önce bir süre 110 da sonra 80 de hızı sabitleyip geldim.
Doldurduktan 186 km sonra depo hala sonda
ama ama 186 dan sonra ibre düşmeye başladı
Uploaded with
ImageShack.usBunlarda eve 30 km kala hız sabitleyici ile elde edilen değerler.