0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaslarbizim forum sayfamıza aıt olan aracalarımızın arka camına yapıstırabılecegımz bır stıcker uygulaması var mı acaba. hanı trafıkte, sehır dısında bırbırımızın aracalarını tanıyabılırız belkı durup sohbet ederız. dun aksam eve donerken lacıvert beyaz tavanlı bır fabıa gordm arac cok tandıdık geldı ama acaba forumda sohbet ettıgımız arkadaslardan bırı mı dedım. ortak bır stıcker olursa bırbırımızı tanımamız daha kolay olur bence yanı bu benım kendımce bır dusuncem tabı yorumlar ve degerlendırmek sızlere kalmıs
nerde gördün
kayışdağı caddesinde. ışıklarda karşılaştık kaya kardeşlerin oraya kadar yolda birbirmize arkadaşlık ettik galiba ışıklarda camı açtım sohbet edeyim dedim ama yeşil ışık yanınca bu girişim sonuçsuz kaldı 51 plaka beyaz fabia D
bende kayısdagında oturuyorum maa plakam 51 değil kayısdagında cok fabıa ve roomster goruyorum bende ama sahıplerı ıle denk gelemedık bı turlu.
benım araba beyaz fabia plakası 51.. sizinki yanlış hatırlamıyorsam lacivert renk beyaz tavanlı 34JR ...3 galiba
bende acarlarda oturuyorum siz neresinde oturuyorsunuz kayışdağının ?