0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnternette ceza görünmüyor fakat giriş olmasına rağmen ''giriş bilgisi yok uyarısını'' verip en uzun mesafe ücreti kestiği görünüyor. Yani devlet bana yinede 3.10 tl borçlu eğer herkesten bu şekilde fazla ücretler kesiliyorsa biriken paranın haddi hesabı olmaz
Arkadaşlar geçenlerde gerede gişelerden otobana girerken hgs okumadı, hemen durdum geri geri gelirken okudu. Biraz yavaş ve sesi duyana kadar ısrarcı olmak lazım herhalde.
Arkadaslar HGS niz plakanız üzerine ise sıkıntı yapmayın.Cünkü bende bi kac defa kacak gecis olarak gözüktüm daha sonra plaka sorgulaması yapıp arac üzerine hgs var ise ondan otamatik olarak düşüyorlar.İlk aldıgım zamanlar cep telefonuma' Kartal gişelerinden yapmış oldugunuz geciş 1.40 krs olarak duzeltilmiştir ' seklinde mesajlarla bilgilendirdiler..Su aralar gelmiyor ama otomatik hgs den düsüyorlar..Sorun yok yani Ayrıca bi dipnot olarak bilmeyen arkadaslar icin....Eger hgs niz yok ise ve kacak gecis yapmıs iseniz../ gün içinde HGS aldıgınız taktirde ondan otomatik olarak normal tutarı düşüyorlar bilginize