Veee mutlu son, sabah itibariyle elime ulaştı multifonksiyonel 3 kollu deri direksiyonum. Akşam fotoları ekleyeceğim merak etmeyin.
Alır almaz bekleyemedim ve servise gittim montajı için, 1 iyi 1 de kötü gelişme oldu.
İyi gelişme: direksiyon monte edildi, fiziksel olarak uyumsuzluk vs. yok, airbag de tam oturdu bir farklılık olmadı,
kötü tarafı şurada: fonksiyonları kullanabilmek için kabloları bağladık vs. ama her ne hikmetse korna çalışmadı, aynı zamanda direksiyonun bağlı olduğu bileziğin değişmesi gerektiği büyük ihtimalle de konfor ünitesinin de değişmesi gerektiği söylendi. Makinaya bağladık herhangi bir elektronik sıkıntı görünmedi. Fakat fonksiyonlar çalışmadığı ve korna da çalışmadığı için yeni kabloları söküp eskilerini taktık. Dolayısıyla yeni direksiyon eski airbag kablolarıyla devam ettik yola
Buruk bir sevinçle işe döndüm, çünkü direksiyon takıldı, deri kullanışlılığı, hissiyatı vs. mükemmel fakat fonksiyonları kullanamıyorum şu an. Onu da önümüzdeki günlerde diyelim hallederim