öncelikle selam,
2008 model capuçino-bej renkli fabiam için biraz özen ve bakım gösterme zamanım geldi diye düşünüyorum.
5 yıldır dışarıda özensizce yıkanmış, fırçaya, fırçasız yıkama kimyasallarına maruz kalmış ve haliyle yıpranmış, yol ve hava şartlarından kaynaklanan küçük leke ve çizikler oluşmuş ve park halinde iken hafif sürtünmeler ile bir iki yerde çizikleri oluşmuş genel olarak yorgun ama hala gayet temiz ve genel bir ilgi ve bakımla ben adam olurum diyen bir araç söz konusu.
çok ilgilenemesem de iç ve dış temizliğini ihmal etmediğimi söyleyebilirim. ama forumu takip ettikçe dışarıda araç yıkamanın zararlarını öğrendikçe ve sizlerin bakımlı araçlarınızı da gördükçe her araç bunu hak eder düşüncesiyle ben de kendi aracıma bir el atmaya karar verdim.
hiç araştırmadan bodoslama şekilde çok ayrıntılı bir konuya dalmanın hoş olmadığını bildiğim için bir süredir ST ve DT uygulamalarını takip ediyorum. skoda sevdası öğretmen olan abimin favoritiyle başlamış biri olarak fabia sahibi olup bu forumda bulunmak ve sizleri tanımak ve takip etmek büyük bir ayrıcalık ve keyif benim için.
genel planım kısaca öncelikle çizikleri giderme sonrasında polisaj, wax ve boya koruma şeklindedir. bundan sonra da yıkama işlemini kendi uygulama alanım ve yıkama yerim bulunmadığından çift kova MF eldiven ile yapmayı düşünüyorum.
uygulama planı, yeri ve gerekli ürünler hakkında öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...