Tüm yorumlara katılarak hayırlı yolculuklar dilerim, (uzun yol için) lastik havalarını 2'şer birim (psi) arttırın...
Ben buna katılmıyorum istanbuldan çıkarken lastiklerimin havasını 32 olarak ayarlattım 1000 km yol sonunda lastik basınçlarım 38 olmuştu.Genel olarak ısınan hava genleşir bundan dolayıda basınç artar ben tavsiye etmiyorum..
Geredeye kadar istediğin kadar yüklen abi gece o saatlerde boş olacaktır ve çoğu yerde sessiz asfalt var fabişin ciğerlerinide açmış olursun daha sonrasında bolu tırmanışta seni biraz üşütecektir
Boludan sonra ise daha çok 2 şeritli yola düşeceksin sollamalarda dikkatli olmanı öneririm bazı kamyoncular sinyal ile san yol veriyorlar ki bunların çoğu şerefisiz arabanın kafasını çıkardığın zaman karşıdan araba geldiğini ve seni yalayıp geçtiğini görürsen hiç şaşırma..
En önemli noktalardan biriside silecek suyu mümkünse würthün konsantre şampuanı var 25 ml lik 2,5 tl olması lazım ondan 1 adet su kabına boşalt üstünü su ile tamamla çok işine yarayacaktır
Klimayı kesinlikle konsoldan vurdurma ön cam ve ayaklara vurdur gece 22 gündüz 21 derece en ideali tecrübe ile sabit
Kollarına bolca güneş kremi sür özellikle sol koluna sür yoksa yolculuk sonunda amele yanıkları görülebilir
Güneş gözlüğü çok önemli sabah 6:30-7 gibi insanın ağzının içine vuruyor ve çok rahatsız ediyor
Ben şahsen yerinde olsam 1-2 saat daha erken çıkardım yolun bir çok bölümünü güneşi yemeden rahat rahat almış olursun ama dersen ki farlar beni çok rahatsız eder o kadar süre dayanamam o da senin bileceğin bir konu
Son nokta ise kesinlikle sollamalarda devirsiz kalma sıkıntı yaratabilir
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gel abi