škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık Fabia 2 Mercekli Far ve Gündüz Farı Özellikli Sis Farları

KRKMZ · 27 · 11969

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Monte Carlo Farlar ve Sis farlarını Fabia 2 1.2 TSİ Ambiente Dinamik aracıma montajını yaptırdım ve halihazırda kullandığım aracımdan çıkan ve çok temiz durumdaki mercekli farlarımı ve gündüz farı özellikli sis farlarımı satıyorum.

Mercekli 2 far için: 500 TL
Gündüz farı özellikli 2 Sis farı için de 180 TL istemiş olduğum fiyatlar olup, tekliflerinizi özelden mesaj atarak görüşebiliriz.

Not: Şu anda şehir dışında olduğum için farların ve sislerin fotograflarını ekleyemiyorum maalesef ama en kısa sürede fotolarını da ekleyeceğim. Ayrıca anlaşılması durumunda farlar, Monte Carlo Farlar ve sis farlarının çıktığı orjinal kolilerde kargo esnasında düşme, kırılma, çatlama vs. gibi hasarlara uğramaması için özenle paketlenerek tarafınıza gönderilecektir.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Hayırlı satışlar

Ambiante olan makyajlı Fabişler için güzel bir fırsat

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Monte Carlo Farlar ve Sis farlarını Fabia 2 1.2 TSİ Ambiente Dinamik aracıma montajını yaptırdım ve halihazırda kullandığım aracımdan çıkan ve çok temiz durumdaki mercekli farlarımı ve gündüz farı özellikli sis farlarımı satıyorum.

Mercekli 2 far için: 500 TL
Gündüz farı özellikli 2 Sis farı için de 180 TL istemiş olduğum fiyatlar olup, tekliflerinizi özelden mesaj atarak görüşebiliriz.

Mercekli farları alan arkadaşa aracımdan çıkan iki adet H7 halojen ampulü ve skoda logolu ön panjuru hediye olarak vereceğim. (Ön panjurun sağ tarafında sadece kireçli su lekesi bulunmakta olup, iyi bir temizleyici ile silindikten sonra sıfırından farkı olmayacaktır, krom panjur siyah plastidip ile kaplanarak da kullanılabilir). Monte Carlo farlarımda iki adet H7 ampul olduğu için, mercekli farlarımdan birinin ampulleri olduğu gibi üzerinde durmaktadır, fotolardan görülebilir.

Arkadaşlar anlaşmamız durumunda farlar, Monte Carlo Farlar ve sis farlarının çıktığı ve resimlerde görebileceğiniz orjinal kolilerde kargo esnasında düşme, kırılma, çatlama vs. gibi hasarlara uğramaması için özenle paketlenerek tarafınıza gönderilecektir.

Not: Kargo ücreti alan arkadaşa ait olacaktır.  

Ürünlere ait resimler:

« Son Düzenleme: 09 Haziran 2013, 22:54:43 Gönderen: KRKMZ »

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İhtiyacı olan sanalpazar üzerinden %5 komisyon ile kaçırmasın derim hem taksitli almış olur hemde işini görmüş olur :)

Hayırlı satışlar :)

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Yetkili servisten sipariş ettim. Kampanya döneminde Monte Carlo farlar 375 /adet, Monte Carlo sisler 140 /adet + işçilik.

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Dileyen arkadaşlar ürünlere, sanalpazar kullanılarak 3 - 12 taksit aralığında peşin fiyatına taksitle de sahip olabilirler ;)

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar sisler ve mercekli farları birlikte almayı düşünen arkadaşlara özel bir indirimli fiyat verebilirim.

Çevrimdışı Clausius

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
İkisini birlikte almak isteyenlere fiyat teklifim 600 tl ve peşin fiyatına taksitle satış açabilirim.

Çevrimdışı KRKMZ

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
2 Adet mercekli farı 500'den 440 TL'ye
2 Adet Sis Farı: 180'den 160 TL'ye düşürdüm. Bilginize... 12 taksite kadar alabilirsiniz ;)