škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Acillll...!!!!! Yardımmm

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fabia919

• Skoda\'sına bağlı yaşayan.
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Fabiamla alışverişe gtcektim bindm çalıştrıdım gösterge de devir saati gec çalıştı ve direksiyon aktif deldi sanki hidrolk direksiyon değil kara direksiyon gibydi? EPc yandı direkyn simgesi yandı sönmedi 2 kez denedim en sonunda düzeldi ama göstergedi devir saati hala gec çalışıyor...?acaba neden? Akü zayıf olabr mi dün düzgün çalışıyordu bugn doğru çalışmıyor? YARDIM.. ?

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;436193
İlk olarak akla gelen akü..

hocam marşıda gec alıyor ve direksyn 2. 3. çalıştrma da düzeliyor ?? korkum büyük ya pompaysa...?

Çevrimdışı anamarina

• az kaldı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sorun muhtemel akü, fakat akümülatör (dinamo) kayışı yerinden çıkmış olma veya dinamoda arıza olma olasılığı fazla o kayış aynı zamanda opeldeki gibiyse direksiyon hidroliğini de çalıştırır. direksiyon sertleştiyse sorun budur. bu sebeple aküde şarj etmeyeceği için ışığı yanar.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geç marş alması da akü ihtimalini güçlendiriyor..

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Korkutmak gibi olmasın ama akü ve üzerindeki bağlantılar sağlamsa ''direksiyon pompası'' çıkacak.
Aynı durumu 3 yıl once yaşamıştım, bozuk ritimli sinyaller, airbag lambası, motor devrinden alakasız çalışan devir göstergesi...Vag com a bağlanamayan ECU...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YEKE;436232
sorun muhtemel akü, fakat akümülatör (dinamo) kayışı yerinden çıkmış olma veya dinamoda arıza olma olasılığı fazla o kayış aynı zamanda opeldeki gibiyse direksiyon hidroliğini de çalıştırır. direksiyon sertleştiyse sorun budur. bu sebeple aküde şarj etmeyeceği için ışığı yanar.

kayışa baktım yerindeydi triger zinciri korkutttu ama sorun aküymüş yeni akü aldımm herşey tamam..teşekkr ederm

Alıntı yapılan: hetepe;436254
Korkutmak gibi olmasın ama akü ve üzerindeki bağlantılar sağlamsa ''direksiyon pompası'' çıkacak.
Aynı durumu 3 yıl once yaşamıştım, bozuk ritimli sinyaller, airbag lambası, motor devrinden alakasız çalışan devir göstergesi...Vag com a bağlanamayan ECU...

hocam bnde ole korkttm ama problem aküymüş yenisini aldım

Alıntı yapılan: Akif Hoca;436250
Geç marş alması da aküden gibi..

evet hocam aküymüş sorun yeni akü aldımm herşy tamam

Alıntı yapılan: anamarina;436231
aküye baktır derim

evet aküymüşş sorun yenisini aldım hallettmD: