škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Trabzon şehir içi yakıt durumu only Benzin

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fabia919

• Skoda\'sına bağlı yaşayan.
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
2001 SKODA FABİA 1.4 MPI 68 ps  122 tork tüp yok benznli Fabiamla bi deneme yaptım 50 tl lik benzin aldım 190  kmh yol gittim  uzun yolda 20 krşa kadar iniyor  benim arabamda bi problem olabilir mi?? motorda falan bişe kıstırmadım millet cok yakıyor diyor 1.4 mpı 68 beygrlk için işte benm aracımın tablosu orta da dizel araba kadar yakıyor

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Dizel araba kadar yakıyorsa bir yerde sorun vardır, hesap hatası gibi  :)

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;436852
Dizel araba kadar yakıyorsa bir yerde sorun vardır, hesap hatası gibi  :)

aldığım benzini kmhye bölmek değil mi hesap 50 % yaptıgımız yol kmhyi 0 ladım olay bu hesap bu...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
uzun yolsa 190 km normal..26 kr yakmışsın... dizeller 19-20 kr yakıyor uzun yolda..aynı yakmıyorlar yani..

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: zaferhan;436857
uzun yolsa 190 km normal..26 kr yakmışsın... dizeller 19-20 kr yakıyor uzun yolda..aynı yakmıyorlar yani..

Bilmiyorum doğrumu okudunz? ama sehr içi gittim o kmhyi

Alıntı yapılan: lrfan;436856
Yol bilgisayarı tüketim verileri var mı, foto falan?

ya varda nasıl cekicem ki resmleriini

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
trabzonda trafik olmadığı için sen şehir içi kavramını karıştırıyor olabilirsin...ayrıca kendi yazını bi oku bakalım şehir içi diye bir kelime kullanmış mısın..üç kez okudum yazını anlayabilmek için..

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: zaferhan;436881
trabzonda trafik olmadığı için sen şehir içi kavramını karıştırıyor olabilirsin...ayrıca kendi yazını bi oku bakalım şehir içi diye bir kelime kullanmış mısın..üç kez okudum yazını anlayabilmek için..

doğruu fazla kalabalık bi trafiği yok ama rampası bol haklıolablrsn aslında amaşehr içinde bu kmhyi yapablyrm doğrudur yazıyı yablış yazmışım pardon ? uzun yolu ayrı yazınca diğerinin sehr içianlaşılcağını tahmn etmşşsnz dr tahmn ettm. diğer ardlşlar normal yazınca bi sorun yok sandım...   Şimdi olay su sehr içi 1.4 arabyla sehr içi 40 krş 50 krş yakan arkdşlar bence arabanın yakıt sensörlerini bi baktırsın gerekrse değişsin..  200 300 liralık bi parça.

Çevrimdışı anarche

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Fabia919;436863
Bilmiyorum doğrumu okudunz? ama sehr içi gittim o kmhyi

ya varda nasıl cekicem ki resmleriini

Bu konuya nasıl resim eklediniz?
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=24834

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bende 1.2 htp var...ş.içi 30 kr yakıyorum bende..yinede çok geliyor..ayda 1000 km filan yapınca 300 lira..ev kirası gibi.. ki çok rahat bin km yapıyorum..

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Senin gibi dostlari aksam 5 te Istanbul trafiginede bekleriz bak gor o zaman sehir ici 40-50 krs nasil yakiyor:)

Gorele-Trabzon Forum arasinda bendr 1.8 T octi ile benzinde 30 krs yakiyorum dumduz yol dur kalk sert gaza basis vb durumlar olmuyor trafik desen yok o yuzden yerine gore degisir:)

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: anarche;436982
Bu konuya nasıl resim eklediniz?
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=24834

anlayaamdm nasıl ekledm? bu konuya derken

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: zaferhan;436984
bende 1.2 htp var...ş.içi 30 kr yakıyorum bende..yinede çok geliyor..ayda 1000 km filan yapınca 300 lira..ev kirası gibi.. ki çok rahat bin km yapıyorum..

hocam bence daha az yakmasını beklememk lazım bana 25 30 krş bişi yapmıyor hegünde kullanıyorum arbayı ayda 300 tl bezn parsı veriyorsunuz ben ayda 400 lira tüp lpg parası vereni görüyorum..bence şükür etmeylz ben suan benzli arba biniyorum ve 50 tlye rahat raht dolaşıyrm bu cok güzel ve iyi i bişe günümz şartlarında

Çevrimdışı Fabia919

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;436985
Senin gibi dostlari aksam 5 te Istanbul trafiginede bekleriz bak gor o zaman sehir ici 40-50 krs nasil yakiyor:)

Gorele-Trabzon Forum arasinda bendr 1.8 T octi ile benzinde 30 krs yakiyorum dumduz yol dur kalk sert gaza basis vb durumlar olmuyor trafik desen yok o yuzden yerine gore degisir:)

TTrabzon forum arası dedgnz değirmendere trafiği var akşam 6 da da oluyorklablk şimdi Trabzn hep rampa bikere benm evme büyük  2 rampa cıkarak gidiliyor yer yer 35 kkrşş yakıtgm oluyor ama genellkkle 25 30 krş aarası geziyor

Çevrimdışı anarche

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Fabia919;437021
anlayaamdm nasıl ekledm? bu konuya derken

Kusura bakmayın eksik cümle kurmuşum. Önceki cümlenizden foruma resim koymayı bilmiyorum sonucu çıkarmıştım, bu konuya resim nasıl eklediniz diye sordum.