0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ikinci ilan cevap vermedi. İlk ilan nasıl otomatik olan? İrfan bey siz ne dersiniz ilki mi ikincisi mi ?sizdede dsg vardı galiba ne dersiniz?
2. ilan zaten Yüce çalışanı, dolu araba, manuel. Ama dsg olan ilk ilan fiyat makul geldi
Güle güle kullanın, kaça aldınız?95 oktan güvendiğin/bilinen istasyon..kampanya durumuna göre bildiğim istasyonlardan shell, BP, Opet, PO alırım hiç sorun olmadı..(Konya da otogarı geçince sağda BP var, 5 yıl öncesi hep oradan doldururdum..)
Sağolun arkadaşlar. Ayrıcca Teşekkür ederim sorularıma cevap verip cesaret ve bilgilendirdiğiniz için. Artık yeni sorunlarım var. yardımcı olursanız sevinirim. Depoyu fulledim 233 km yol gittim tekrar fulledim 95 tl çıktı hesap. 30 km şehir içi gerisi konya yozgat arası. Nasıl durum çok değilmi? Bide forumda olumuştum devir 1500-2000 arası olması lazımmış buna diikkat edersen az yakar diye. Neye dikkat etmem lazım daha ekonomik olmam için?
TSI motor düşük devirde yüksek tork sunuyor, 1500-2000 devir arasında gitmende sakınca yok, DGS'li FAbişim hep o aralıkta çeviriyor
DSG sanzıman mı sizinkisi ?? otomatik değilmi kendisi vitesi atıyor zaten oyle değilmi. ?Hayırlı olsun güle gülen kullanın almanya arabasını en ucuz skoda sunuyor