škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabianın 2012 öncesinde ambiente - ambiente dinamik hangisi daaha donanımlı

kzmtsn · 47 · 25412

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: kzmtsn;437173
Arkadaşlar ikinci ilan cevap vermedi. İlk ilan nasıl otomatik olan? İrfan bey siz ne dersiniz ilki mi ikincisi mi ?sizdede dsg vardı galiba ne dersiniz?

2. ilan zaten Yüce çalışanı, dolu araba, manuel.

Ama dsg olan ilk ilan fiyat makul geldi

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;437179
2. ilan zaten Yüce çalışanı, dolu araba, manuel.

Ama dsg olan ilk ilan fiyat makul geldi

Cvp vermiyo 1. İlan bende memur falan sandım kendisini müsait değildir diye. Satmış olmalıki cvm vermiyo. 1. İlanla görüşeyim o zaman. Hangi sitede bulabilirim bu tsi leri. Benim bildiğim site bu. Varsa başka site yaZarmısınız. Bide tsi bulabilceğim bi yer varmı ikinci el satılık? Ben konyadayım. Gidip geZiyim hafta sonu pazarda falan.

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
1. İlandakini aradım sağ kapıda kaza var işlem görmüş solda ise çizikten dolayı lokal boya varmış.  Fiyat 30 diyo son fazla değil mi acaba?

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
4. İlanda olanını aldım. Süper. Bi araba çok temiz. Katıldım bende aranızaaaaaaa. Benzin hangi marka kaç oktan arkadaşlar bilgilendirirseniz se vimirim.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güle güle kullanın, kaça aldınız?
95 oktan güvendiğin/bilinen istasyon..
kampanya durumuna göre bildiğim istasyonlardan shell, BP, Opet, PO alırım hiç sorun olmadı..

(Konya da otogarı geçince sağda BP var, 5 yıl öncesi hep oradan doldururdum..)
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2013, 21:45:23 Gönderen: Akif Hoca »

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;437235
Güle güle kullanın, kaça aldınız?
95 oktan güvendiğin/bilinen istasyon..
kampanya durumuna göre bildiğim istasyonlardan shell, BP, Opet, PO alırım hiç sorun olmadı..

(Konya da otogarı geçince sağda BP var, 5 yıl öncesi hep oradan doldururdum..)

Sağolasın. Yarın teslim alcam arabayı. 27ye aldım arka tamponunda çökme varmış onada serviste işlem yapılcak 400 tl ye onuda yarı yarıya paylaştık :)) yarın uzun yola çıkxaktım tamda, bana yakın orası ordan doldurayım.

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Sağolun arkadaşlar. Ayrıcca Teşekkür ederim sorularıma cevap verip cesaret ve bilgilendirdiğiniz için.
Artık yeni sorunlarım var. :)) yardımcı olursanız sevinirim.  
Depoyu fulledim 233 km yol gittim tekrar fulledim 95 tl çıktı hesap. 30 km şehir içi gerisi konya yozgat arası. Nasıl durum çok değilmi?
Bide forumda olumuştum devir 1500-2000 arası olması lazımmış buna diikkat edersen az yakar diye.  Neye dikkat etmem lazım daha ekonomik olmam için?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: kzmtsn;437381
Sağolun arkadaşlar. Ayrıcca Teşekkür ederim sorularıma cevap verip cesaret ve bilgilendirdiğiniz için.
Depoyu fulledim 233 km yol gittim tekrar fulledim 95 tl çıktı hesap. 30 km şehir içi gerisi konya yozgat arası. Nasıl durum çok değilmi?
Bide forumda olumuştum devir 1500-2000 arası olması lazımmış buna diikkat edersen az yakar diye. Neye dikkat etmem lazım daha ekonomik olmam için?

TSI motor düşük devirde yüksek tork sunuyor, 1500-2000 devir arasında gitmende sakınca yok, DGS'li FAbişim hep o aralıkta çeviriyor

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;437407
TSI motor düşük devirde yüksek tork sunuyor, 1500-2000 devir arasında gitmende sakınca yok, DGS'li FAbişim hep o aralıkta çeviriyor

Evet bu şekilde yakıt baya düştü uzun yolda ortalamada 4.7 ye düşürdüm ama tıntın gittim tam 80 de tuttum hızı nerdeyse . Bu şekildede arabadan tat alamadım. Giderlen 400 kmde ort 29.5 kuruş dönüşte 22.5 kuruş.

Çevrimdışı sahintan

• Fabia II Hastasıyız DeDe
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kzmtsn;437381
Bide forumda olumuştum devir 1500-2000 arası olması lazımmış buna diikkat edersen az yakar diye.  Neye dikkat etmem lazım daha ekonomik olmam için?

DSG sanzıman mı sizinkisi ?? otomatik değilmi kendisi vitesi atıyor zaten oyle değilmi. ?

Hayırlı olsun güle gülen kullanın almanya arabasını en ucuz skoda sunuyor ;)

Çevrimdışı kzmtsn

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: sahintan;437577
DSG sanzıman mı sizinkisi ?? otomatik değilmi kendisi vitesi atıyor zaten oyle değilmi. ?

Hayırlı olsun güle gülen kullanın almanya arabasını en ucuz skoda sunuyor ;)

Sağolasın