0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlıda nasıl durum ambition ve elegance mi var sadece skodanın sitesinde bunlar yazılı ?optimaller makyajlıda mı geçiyo sadece. Bi önceki sene varmış galiba. Neye göre değişiyo bu ?
Tsi Fabia tsi bakacağım ama benzin mi dizel mi?
TSI sadece benzinlidir
Çok faydalandım bu siteden eksik olmayın. Şu an 1.2 tsı bakmaktayım. Aracı fiyatına göre pahalı gibimi ne dersiniz pişman olurmuyum sonrası acaba. Çevremde fabia vede 30 lira falan diyince burun kıvırıyorlar. Ambiante dinamic 31 -32 arası Düz ambiante bi tane buldum aşağıda yorumlarınızı bekliyorum. http://m.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/4137467?resimid=16387034
Ben 1.2 TSI sahibiyim, asla pişman olmazsın. Fiyatı motordan dolayı pahalı haliyle, çekişi harika, tüketim atmosferiklerden daha düşük, manueli 6 vites. 1.6 standart atmosferik motorlardan daha yüksek torku var (175 Nm) üstelik 1500-4000 devir arası max tork alıyorsun. İlandaki araç için pazarlık yapılabilir. ben DSGli olanını 12 bin km'de almıştım 32,750'ye, 2011 model...
Dsg lerde sıkıntı var diye yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Merak ettim nası bi sıkıntı acaba?