škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

1.4 TDİ ile 1.2 HTP Takası..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar öncelikle merhaba..

Bugün aracımı bakım yaptırdığım özel servise gittim..kapıda 1.4 TDİ abmbiante araç vardı..satılık olduğunu söylediler..bende dizel fabiaları sevdiğimden dolayı ilgilendim..araca baktım biraz..araç ilk sahibinden..kaza boya yok..155000 km de...servis bakımlı olduğunu söylediler..ağır bakımları da yeni yapılmış filan..

bende takas düşünürmüsün dedim..olabilir dedi..ama fiyat konuşmadık..

bendeki htp 2007 model 56 bin de..
1.4 TDİ 80 bg 2006 model.. 155000 de..

aracın kaportası ufak tefek çizikler var...marşpiyeller iki taraftan da ezik..ama boya istemez..yaptırmamış ..orjinal muhabetine..içi çok temiz değil..detaylı temizlik yapılınca neye benzer tam bilmiyorum..

sizce takas yapmak mantıklı mı..üzerine muhtemelen 2000 tl filan rahat isteyecektir belkide fazla...kendi aracımı sadece bakıma götürüyorum..şu güne kadar arıza yaşamadığım için TDİ arıza yaparsa sinirlerimi bozabilir..km si fazla geldi bana..siz olsanız ne yapardınız..fikirlerinizi alayım dedim... şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1- km fazla, ne çıkaracağı belli olmaz
2- ufak tefek de olsa göçük, çizik, vs.. kullanımda can sıkar, yaptırsan olmaz, yaptırmasan olmaz...
3-iç temizlik sonrası acaba içine sinecek mi? yoksa kalıcı leke olacak mı??
4- bir de üstüne rahat 3-4000 ister o arkadaş....
ben olsam takası daha değecek bir seçenekte (üst model, ya da üste para almak için alt model) düşünürüm, sonra 56000 de giden arabaya ağlamamak için...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dış kaportası sıkıntı değil..marşpiyeldeki ezikler hariç..benim htp de de var..sağ marşpiyel 1 karış ezik var.. sıkıntı olmaz...diğer söylediklerinde haklısın..en kötüsü de km si çok..ama 100 bin in altında olanlara da iyi para istiyorlar..

araç ambiante olduğu için..abs ..hava yastığı vs. artıları var.. yine 3-4000 bin arası fark vereceğimi sanmıyorum...daha uyguna anlaşırmıyız acaba diye.düşünüyorum..yada anlaştık diyelim..yine kardamıyım zararda mı.. ? bilinmez...

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bence takaslamayin.. Kendi aracınızı satın ondan sonra ya o aracı yada başka aracı almaya çalışın.

156.000 de olan ve içi çok pis bir aracın kazasiz olması düşündürücü. .mantık şu;  adam titiz ise kaza yapmamış ise içi de temiz olur.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI