Ellerinize sağlık Navigasyonlu teypte ayrı hava katmış. Sakıncası yoksa kaç kayme? Markası Necvox sanırım?
fiat araştırmaya fırsat bulamadan ani bi karar ile taktırdım. oyüzden muhtemelen kazık yedim ama teybin maliyeti 800 tl oldu anfi ve bas ayrıca kablolar elimde mevcuttu. sigorta, çevirici, kicker mid takımı ve işçilikle toplam bana 1100 liraya maloldu ama temiz işçilik çıkardı arkadaşlar sonuçtanda gayet memnunum.
anfi ayarlarını çalıştıgım otel zincirinin ses ışıkcısına yaptırdım. galyana gelip son ses için en kaliteli sesi ayarladık mevcut durum böbrek taşı olan arkadaş varsa düşürmesinde yardımcı olabilirim
ses orta seviyede iken bas çok yoğun oldugundan rahatsız edici oluyor onuda teyp ayarlarından sesi öne alarak ve bası kısarak çözüyorum zaten normal dinlemede basbirsüre sonra rahatsız edici oluyor.
teyp tabiki orjinali ile mukayese edilmez ama çok kötü diğil sd karttan şarkı listesindeki dokunmatik hassasiyeti dışında genel anlamda memnunum. butarz sıkıntılarıda kumandasının elimin altında olması ile kurtuluyorum. kumanda yönü ve hassasiyeti konusunda sorun yok. navi ve tv uygulamasıda başarılı.