Merhabalar, Uzun süren araç arayışlarından sonra skoda roomster modelinde kararımı verdim. 1 senelik felicia maceramdan sonra izmir renk oto dan 2012 model roomster active seçeneğini 24/06/2013 te 28,300 e aldım.Aracı aldıktan sonra İzmir Aydın otobanında test ettim.Ardından 900 m rakımlı yaklaşık 22 km çevre yola mesafesi bulunan bir köye çıktım ,yokuşlarda çekişi açıkçası 1.2 motor için yeterli geldi.max Torku 3.viteste verdiği için araç kendisine güven duyma konusunda beni ikna etti.bir sonraki yolculuğum temmuz ayı içerisinde 3 kişi + bagaj dolu bir şekilde bulgaristan seyahati olacak .bakalım motor açılsın bir devirli kullanımda da test etme şansı olucak sonrasında.şu anda 3000 devirden yüksek kullanmıyorum rodaj süresi bitsin diye.Yakıt tüketimi konusunda ilerleyen zamanlarda bende birkaç ilave bilgi eklemek istiyorum.Forum bornova ya giderken hafta sonu otobanda 140 ı gördüm daha zorlamadım fakat aracın yüksek olması o hızdan sonrası için pek uygun değil gibi geldi ,hafif sağa sola sallanmalar hissettim o yüzden 120 km/h ideal olanı bana göre .Bornova Atatürk mah.çıkarkende rahat bir şekilde çıktı araç kendini rahat bir şekilde taşıyabiliyor o rampalarda bir günde tam yükle deniyeceğim bakalım .aracın sürücü koltuğunu ayarlanması büyük kolaylık olmuş .Neticede sürüşü hoş bir araç olmuş şimdilik memnunum .
saygılar