parçası ucuz oldugundan montaj tamirat fazla sürmedgnden serrvs ağının coluğundan kolay ödeme koşulundan fiyatından daha da sayim mi? Kusura bakmayn da fiatı nerdeyse mercedese es değer tutcaksınz bahsettgmz araba fiat bunda 6 7 ay kullandığım bir araba sürüş konforu bnce 0 debriaj pedal setinden kasis sekmelernden.. madem iyi bir araba parça kıaliteli neden parçası ucuz neden kendisi ucuz
Ben yazimda fiati hic bir marka ile es deger tutmadim, buna dikkat etmenizi rica edecegim...
Illa ucuz ve illa parcasi kotu diye bir araba kotu olmak zorunda degil... boyle birseyi dusunmek mantik disi. Ama doblo ve linea nin ucuz olmasinin sebebi Turkiye de urerilmeleridir. Ucuz olmalari kotu birsey degildir bu arada. Daha az kazik yiyoruz anlamina gelir.
Daha da uzatmaya gerek yok bence fiat kotu araba degil, sizce kotu araba. Siz bir daha almazsiniz olur biter ama sirf siz begenmiyorsunuz diye bir markayi koru korune kotulemek dogru degildir...
Mini kargo kavramini hayatimiza fiat doblo ile sokmustur.. yillardir ulkemeiz de ve dunya da satilmaktadir... madem fiat bu kadar kotu araba yapiyor nasil dobloyu yillardir satis rekorlari kirarak satiyor..?? Bu araci ticaret yapan insanlar kullaniyor, eger kotu olsaydi bir daha sirf ucuz diye doblo almazlardi.. ayrica albealar.. o kotu araba o kadar sorunsiz ki yillardir taksiciler kullaniyor... nice 500 bin km deki albea taksici ile konustum daha motor acilmadi dediler.. bunlar sadece bir kac ornek...
Umarim aciklayabilmisimdir ne demek istedigimi... dedigim gibi siz bir daha almazsiniz olur biter, ama rica edeyim koru korune markayi kotulemeyin...
Iyi aksamlar...