Cevaplar için teşekkürler. Jetta almadığıma asla pişman olmam. Sadece kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim. O kara para verince tedirgin oluyor insan. Ancak sanırım cevap verenlerin hiç birisi yeni octavia kullanıcısı değil, yanılıyor muyum?
ben kullanıyorum 3 ay oldu...
1.6 tdi dsg aldım. memnunum araçtan. yakıt tüketimi,konforu ki en çok da genişliği beni memnun ediyor...
ayrıca forumları incelediğinde toyota için yazılan kronik yağ eksiltme sorunu, eski nesil dsg şanzımalı vw ler için yazılanlar, honda vtec motoru için yazılanlar vb onlarca markanın değişik modellerinin ciddi sorunları var... ancak yine de satılıyorlar. her araç sorunlu olacak diye birşey yok... en önemlisi de araç zevk işidir. beğenirsen, keyifle bineceğini düşünürsen alırsın.
büyük paralar veriyoruz araba için bence soru işareti varsa kafanda hiç bulaşma...
bir de kimsenin skodayı savunduğu yok... hatta çok da hazzetmediğim bir markaydı ta ki a5 kasayı ve süperbi görene kadar. şimdi kullanıyorum 5 sene sonra başka marka alırım. marka fanatikliği bana çok mantıklı gelmiyor... diğer marka araçlarda da benzer sesler var ben kendim kullandığım araçlardan biliyorum. süperb yapmıyormuş onu ilk defa duydum ki ben de süperbin iyi bir araç olduğunu düşünüyorum...